BYD: Δύο νέα μοντέλα της διαθέσιμα στην ελληνική αγορά – Πόσο κοστίζουν

BYD: Δύο νέα μοντέλα της διαθέσιμα στην ελληνική αγορά – Πόσο κοστίζουν

BYD: Δύο νέα μοντέλα της διαθέσιμα στην ελληνική αγορά – Πόσο κοστίζουν
H BYD επεκτείνει τάχιστα τη γκάμα των μοντέλων της στην ελληνική αγορά, με ένα hatcback της κατηγορίας C και ένα D–SUV.

Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πολύ προσιτό κόστος, η BYD λανσάρει δύο ακόμα μοντέλα της στην ελληνική αγορά, τα οποία έρχονται να πλαισιώσουν τα Seal και ATTO 3.

Αυτά είναι το Dolphin, το οποίο ανήκει στην κατηγορία C - Hatcback και το Seal U στην κατηγορία D – SUV. Πλέον, λοιπόν, η BYD έχει συνολικά τέσσερα ολοκαίνουρια μοντέλα διαθέσιμα στη χώρα μας, προσφέροντας λύση στις πιο εμπορικά ενδιαφέρουσες κατηγορίες της ελληνικής αγοράς. Τα δύο νέα μοντέλα είναι τα εξής:

BYD Dolphin

Το συμπαγές Hatchback μοντέλο της BYD είναι αμιγώς ηλεκτρικό και έχει αμάξωμα μήκους 4,29 μέτρων. Εξοπλίζεται με μπαταρία τεχνολογίας Blade χωρητικότητας 60,4 kWh, με αποτέλεσμα η εμβέλειά του με μια πλήρη φόρτιση να φτάνει σε μικτές συνθήκες τα 427 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

BYD Dolphin

O ηλεκτρικός κινητήρας του αποδίδει 204 ίππους ισχύος και 310 Nm ροπή, ενώ και δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου μιας σχέσης. Το μοντέλο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, Comfort και Design, με πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού και μια πλήρη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης στάνταρ.

BYD Dolphin

Το μοντέλο καλύπτεται από 6 χρόνια εγγύηση (ή 150.000 χλμ.), 8 χρόνια εγγύηση ηλεκτροκινητήρα (ή 150.000 χλμ.) και 8 χρόνια εγγύηση για τη μπαταρία (ή 200.000 χλμ.). Είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας με την έκδοση Comfort να κοστίζει 33.990 €, ενώ η Design 35.990 € (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση). Μάλιστα, για κάθε παραγγελία έως το τέλος του 2024, προσφέρεται δωρεάν 3ετές service.

BYD Dolphin

BYD Seal U

To αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο SUV της κατηγορίας D που λανσάρει η BYD έχει μήκος αμαξώματος 4,785 μέτρα και απευθύνεται σε οδηγούς με οικογένεια ή πολύ απαιτητικά σε μεταφορά εξοπλισμού χόμπι. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη πρακτικότητα, ευρυχωρία, εργονομία και premium επιπέδου πλουσιοπάροχο εξοπλισμό.

BYD Seal U

Το BYD SEAL U προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού (Comfort και Design), οι οποίες διαφοροποιούνται και στην χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς η πρώτη διαθέτει μια συστοιχία 71,8 kWh, ενώ η δεύτερη 87 kWh. Με αυτό το δεδομένο, η πρώτη έχει εμβέλεια κίνησης με μια φόρτιση 420 χλμ. σε μικτές συνθήκες, ενώ η δεύτερη 500. Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι κοινός και στις δύο εκδόσεις, με ισχύ 218 ίππων και ροπή 330 Nm που μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

BYD Seal U

Η BYD προσφέρει το νέο Seal U στην ανταγωνιστική τιμή των 43.500 € για την έκδοση Comfort 71,8 kWh και των 46.990 € για την έκδοση Design 87 kWh, χωρίς την κρατική επιδότηση. Το Seal U, όπως και όλα τα BYD, συνοδεύεται με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για τη μπαταρία και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα. Για παραγγελίες έως το τέλος του 2024, προσφέρεται δωρεάν 3ετές service.

BYD Seal U

Προς το παρόν τα συνολικά τέσσερα μοντέλα της BYD μπορείτε να τα δείτε και να τα οδηγήσετε σε δύο εκθέσεις στην Αττική. Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης BYD με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!