McLaren: Από τα υπεραυτοκίνητα στα υπερποδήλατα (τιμές)

McLaren: Από τα υπεραυτοκίνητα στα υπερποδήλατα (τιμές)
Η McLaren λανσάρει μια νέα σειρά ηλεκτρικών mountain bikes που ενσωματώνουν το DNA και τις επιδόσεις της εμβληματικής μάρκας.

Η McLaren Automotive, γνωστή για τα επαναστατικά της υπεραυτοκίνητα όπως η McLaren P1, κάνει την είσοδό της στον κόσμο των ηλεκτρικών υπερποδηλάτων. Η νέα σειρά είναι εμπνευσμένη από τα βραβευμένα υπεραυτοκίνητα της εταιρείας και τα νέα περιορισμένης έκδοσης τέσσερα μοντέλα επεκτείνουν την ακραία σχεδίαση και τεχνολογία της McLaren στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Σχεδιασμένα από τις ίδιες ομάδες που δημιούργησαν υπεραυτοκίνητα όπως το ηλεκτροκίνητο υβριδικό McLaren Artura, τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα της McLaren ενσωματώνουν χαρακτηριστικά όπως το πλαίσιο από ανθρακονήματα και την επόμενη γενιά ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία υψηλών επιδόσεων της McLaren.

McLaren hyperbike
Φωτογραφίες: McLaren

Οι ισχυροί κινητήρες των ποδηλάτων ενισχύουν την υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό που αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη κάθε υπεραυτοκινήτου της McLaren. Με ροπή που ξεπερνά τα πρότυπα άλλων κορυφαίων ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα ποδήλατα της McLaren έχουν σχεδιαστεί για κορυφαίες επιδόσεις. Επιπλέον, η ομάδα σχεδίασης της McLaren δημιούργησε μια καινοτόμο ψηφιακή οθόνη με γραφικά που μιμούνται τις οθόνες οδήγησης των αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εμπλοκή του αναβάτη και ευκολία χρήσης. Πληροφορίες όπως ταχύτητα, διάρκεια ζωής μπαταρίας και εμβέλεια εμφανίζονται σε μια έγχρωμη ενσωματωμένη LCD οθόνη στο τιμόνι.

McLaren hyperbike
Φωτογραφίες: McLaren

Τα τέσσερα μοντέλα - Extreme 600, Extreme 250, Sport 600, και Sport 250 - προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία δύο τροχών, είτε σε αστικούς δρόμους είτε σε off-road διαδρομές ή μονοπάτια βουνών. Οι εκδόσεις McLaren 600, που είναι όμως διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, διεκδικούν τον τίτλο του ισχυρότερου ηλεκτρικού mountain bike στον κόσμο, με την επιλογή Race να προσφέρει έως και 852W μέγιστης ισχύος και μέγιστη ταχύτητα 32 χλμ/ώρα. Οι τιμές αρχίζουν από τα 8.400 ευρώ για το Sport 250 και τα 11.150 ευρώ για το Extreme 250.

Η διαθεσιμότητα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της McLaren είναι περιορισμένη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν ένα από τα νέα μοντέλα επισκεπτόμενοι τη σχετική ιστοσελίδα.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!