Μαρινάκης για Flyover: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την απόφαση της δικαιοσύνης»

Μαρινάκης για Flyover: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την απόφαση της δικαιοσύνης»
Όλοι στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ επί των προσφυγών για αναστολή των εργασιών.

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται η κυβέρνηση, εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ επί της αίτησης αναστολής των πρόδρομων εργασιών της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, γνωστής ως Flyover, μετά από προσφυγές κατοίκων και φορέων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι στην κυβέρνηση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική απόφαση του ΣτΕ, μετά τα στοιχεία που κατατέθηκαν.

«Θεωρώ ότι με τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία προσκομίστηκαν στη Δικαιοσύνη και εν αναμονή της απόφασης, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αλλά η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάθε απόφασή της οφείλουμε να την περιμένουμε να εκδοθεί. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι το Flyover αποτελεί ένα εμβληματικό έργο. Πλέον δεν είναι κάτι ουτοπικό, κάτι στον αέρα. Περιμένουμε την απόφαση και ελπίζουμε να συνεχιστεί το έργο. Δεν είναι μία κομματική αντιπαράθεση, είναι ένα έργο που θα εξυπηρετήσει την καθημερινότητα των πολιτών. Ειδικά σε μία πόλη όπου έχουν ταλαιπωρηθεί παραπάνω από πολλές άλλες περιπτώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο μεγάλος στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα έργα, όπως το Μετρό και ο Flyover, που θα λύσουν μόνιμα τα κυκλοφοριακά προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Είναι δεδομένο ότι στο ενδιάμεσο θα λαμβάνονται όλο και περισσότερα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των πολιτών», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Photo Credits: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!