WRC - Ράλλυ Κροατίας: Ο Οζιέ έδωσε το ρυθμό στο shakedown (vid)

Γιάννης Δανιγγέλης
WRC - Ράλλυ Κροατίας: Ο Οζιέ έδωσε το ρυθμό στο shakedown (vid)
Ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο shakedown της Κροατίας.

Το WRC συνεχίζεται αυτό το τριήμερο (19-21 Απριλίου), με τον 4ο γύρο του πρωταθλήματος, το ασφάλτινο Ράλλυ Κροατίας. Ο Σεμπαστιέν Οζιέ, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά το Μόντε Κάρλο, μπήκε... με το δεξί, καθώς ήταν ο ταχύτερος όλων στο shakedown του Ράλλυ Κροατίας. Ο Γάλλος σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:55,7 στο δεύτερο πέρασμα του.

«Χαίρομαι που επέστρεψα. Δυόμιση μήνες εκτός είναι πολύς καιρός. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε ο 40χρονος οδηγός της Toyota Gazoo Racing.

Ο ομόσταβλος του Οζιέ, Έλφιν Έβανς, τερμάτισε 2ος, σημειώνοντας χρόνο 1:56,4. Στην τρίτη και τέταρτη θέση τερμάτισαν τα δύο Hyundai i20 N Rally1 των Τιερί Νεβίλ και Όιτ Τάνακ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν χρόνο κάτω από 1:57''. Ο Εσθονός οδηγός της Hyundai δήλωσε σχετικά: «Ίσως η αρχή της φετινής σεζόν δεν μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε αποδοτικοί και να έχουμε έναν καθαρό αγώνα. Θα δώσουμε τα πάντα».

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 119,74 χιλιομέτρων , με την πρώτη να αρχίζει στις 9:28 το πρωί, ώρα Ελλάδας.

Photo credits: @TGR_WRC

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!