F1 - Ο Βασέρ βαρέθηκε να απαντάει για τον Χάμιλτον

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Ο Βασέρ βαρέθηκε να απαντάει για τον Χάμιλτον
Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari δεν ήταν διατεθειμένος να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε τον Λιούις Χάμιλτον, στο Grand Prix Ιαπωνίας.

Μετά το Grand Prix Ιαπωνίας, ο Φρεντ Βασέρ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε τον μελλοντικό οδηγό της Ferrari και επτάκις πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Η «μετακόμιση» του Βρετανού από την σεζόν του 2025 και η αποχώρηση του Κάρλος Σάινθ από την ιταλική ομάδα, είναι από τα πιο... αγαπημένα θέματα συζήτησης στα paddock φέτος.

Μετά τον αγώνα στη Σουζούκα, ο Χάμιλτον ενοχλημένος αρνήθηκε να απαντήσει σε άβολη ερώτηση για τη Ferrari και για το μέλλον του σε αυτή. Λίγο αργότερα συνέβη παρόμοιο περιστατικό με τον επικεφαλής της Ferrari. Συγκεκριμένα ο Βασέρ ρωτήθηκε για το αν τελικά ήταν καλή η απόφαση του, να αφήσει τον Σάινθ να φύγει και να φέρει τον Χάμιλτον. Εμφανώς νευριασμένος ο Βασέρ, δεν άφησε τον δημοσιογράφο να ολοκληρώσει την ερώτηση του, καθώς είναι ένα θέμα για το οποίο έχει κουραστεί να μιλάει, όπως δήλωσε και ο ίδιος:

«Με ρωτάτε το ίδιο πράγμα κάθε τριήμερο. Κάνε copy paste την απάντηση μου από την προηγούμενη φορά που ρωτήθηκα. Επόμενη ερώτηση».

Photo credits: @MundoFerrari/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!