Yudo: Πόσο πωλείται στην Ελλάδα το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV (vid)

Yudo: Πόσο πωλείται στην Ελλάδα το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV (vid)
To Yudo έχει μήκος 4,03 μέτρα, χώρο αποσκευών 310 λίτρων και αυτονομία 320 χιλιομέτρων.

Μία νέα πρόταση στα ηλεκτρικά αστικά SUV προσφέρεται στην ελληνική αγορά. Η Ecocar διαθέτει το Yudo, ένα μίνι SUV, με μήκος που ξεπερνά ελάχιστα τα 4 μέτρα (4,035 μ). Το πλάτος του είναι 1,74 μέτρα και το μεταξόνιο 2,48 μέτρα. Έχει εσωτερικό για έως 5 επιβάτες και αξιόλογο χώρο αποσκευών (310 λίτρα). Η απόσταση από το έδαφος ανέρχεται σε 16,5 εκατοστά.

Κατασκευάζεται από την Yudo Auto στην Κίνα και εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 95 ίππων. Η επιτάχυνση από στάση στα 50 χλμ/ώρα διαρκεί 4,2 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 130 χλμ/ώρα. Η μπαταρία του μίνι SUV είναι τεχνολογίας λιθίου σιδήρου φωσφόρου και έχει χωρητικότητα 41,7 kWh. Η αυτονομία του Yudo φθάνει τα 320 χλμ. στον κύκλο WLTP.

Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα οδήγησης για το Yudo: Normal, Eco, Sport και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία εξασφαλίζει επιπλέον 10 χιλιόμετρα αυτονομίας για μία περίπτωση ανάγκης.

Η καμπίνα επιβατών του Yudo δείχνει σύγχρονη και ποιοτική, με δύο ψηφιακές οθόνες. Μία μικρή στον πίνακα οργάνων και μία μεγάλη αφής - 12,3 ιντσών - για το σύστημα πολυμέσων. Ακριβώς από κάτω υπάρχει θέση για ασύρματη φόρτιση κινητών.

Ecocar Yudo

Το Yudo πωλείται στην Ελλάδα προς 26.900 ευρώ. Η κρατική επιδότηση ανέρχεται σε 6.508 ευρώ, με αποτέλεσμα η τιμή του να υποχωρεί στα 20.392 ευρώ.

Photo Credits: Ecocar

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!