Volkswagen ID.7 Tourer: Το ηλεκτρικό με τον αχανή χώρο αποσκευών

Volkswagen ID.7 Tourer: Το ηλεκτρικό με τον αχανή χώρο αποσκευών

Κώστας Μπιτσικώκος
Volkswagen ID.7 Tourer: Το ηλεκτρικό με τον αχανή χώρο αποσκευών
Η Volkswagen παρουσίασε την έκδοση station wagon της ηλεκτρικής της ναυαρχίδας, που ανεβάζει την πρακτικότητα σε άλλο επίπεδο.

Μετά το ID.7 ήρθε η σειρά του ID.7 Tourer. Η Volkswagen αποκάλυψε την έκδοση station wagon της ηλεκτρικής της ναυαρχίδας, αντιλαμβανόμενη ότι τα estate μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Σχεδιαστικά διαφέρει στο πίσω μέρος από το ID.7 fastback, συνδυάζοντας στοιχεία από το αμάξωμα του Passat station και του Arteon shooting brake.

Volkswagen

Σε πενταθέσια διάταξη, ο χώρος αποσκευών ανέρχεται σε 605 λίτρα, όμως αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα τότε εκτοξεύεται στα 1.714 λίτρα! Το ID.7 Tourer θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις μπαταρίας, με την μεγάλη να προσφέρει αυτονομία έως 685 χλμ. με μία φόρτιση. Μάλιστα θα μπορεί να φορτιστεί σε ταχυφορτιστές DC έως 200 kW, με τη διαδικασία 10-80% να διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά.

Στο στάνταρ εξοπλισμό του μεγάλου ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen βρίσκεται σύστημα head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR), το οποίο προβάλλει στο παρμπρίζ αρκετές πληροφορίες, ώστε ο οδηγός να έχει τα μάτια του στο δρόμο. Η έναρξη πωλήσεων του ID.7 Tourer θα γίνει εντός του Μαρτίου 2024.

Volkswagen

Photo Credits: Volkswagen AG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!