Υβριδικό SUV με έκπτωση 6.000 ευρώ για όποιον προλάβει

Υβριδικό SUV με έκπτωση 6.000 ευρώ για όποιον προλάβει

Νίκος Γιαννούλας
Υβριδικό SUV με έκπτωση 6.000 ευρώ για όποιον προλάβει
Με μια γενναία έκπτωση για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Nissan καθιστά το Juke Hybrid μεγάλη ευκαιρία.

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η επίσημη αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα μας Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προχωρά σε μια απίθανη επετειακή προσφορά για το Nissan Juke Hybrid.

Nissan Juke Hybrid

Συγκεκριμένα, για τους πρώτους 100 τυχερούς πελάτες, προσφέρει 100 Nissan Juke Hybrid 145 ίππων ανεπανάληπτη τιμή. Με μείωση τιμής 6.000 ευρώ επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, τα 100 συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διατεθούν στην τελική τιμή των 25.900 ευρώ για την έκδοση N-Connecta και αντίστοιχα στην τελική τιμή των 29.900 ευρώ για την έκδοση Techna! Η μέση κατανάλωση του Juke Hybrid είναι 5,1 λίτρα ανά 100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 115 γρ/χλμ., κάτι που σημαίνει ότι έχει ελεύθερη είσοδο καθημερινά στο Δακτύλιο.

Nissan Juke Hybrid

Όπως διαπιστώσαμε και εμείς μετά από σύγκριση τιμών του μοντέλου, αυτή είναι η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει δοθεί για το Nissan Juke Hybrid και η χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορούσε να αγοραστεί μέχρι σήμερα.

Nissan Juke Hybrid

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan και στο: https://www.nissan.gr/dealer-locate.html

Images credit: Nissan

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!