BMW: Η νέα M4 είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο εξελιγμένη

BMW: Η νέα M4 είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο εξελιγμένη

Κώστας Παστρίμας
BMW: Η νέα M4 είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο εξελιγμένη
Το κορυφαίο μοντέλο της Σειράς 4 διαθέτει περισσότερη ισχύ, νέες επιλογές εξατομίκευσης και ψηφιακές καινοτομίες.

Με την παρουσίαση των νέων μοντέλων BMW M4 Coupé και BMW M4 Cabrio, η BMW M GmbH προχωράει ένα βήμα παραπέρα στην εξέλιξη των σπορ αυτοκινήτων πολυτελείας. Αυτή η τελευταία γενιά αντιπροσωπεύει μια σημαντική αναβάθμιση σε ισχύ, σχεδίαση, προσαρμοστικότητα και ψηφιακές καινοτομίες, ενισχύοντας τη θέση της BMW στην premium μεσαία κατηγορία.

BMW M4

Τα νέα μοντέλα έρχονται με μια σημαντική αύξηση στην μέγιστη ισχύ, που φτάνει στα 15 kW (20 hp), προσφέροντας έτσι μια ακόμα πιο εξελιγμένη εμπειρία οδήγησης. Οι νέοι προβολείς, πίσω φώτα λέιζερ, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος M και εσωτερικές αναβαθμίσεις προσδίδουν μια φρέσκια αίσθηση στο σχεδιασμό, ενώ το BMW Operating System 8.5 εισάγει νέες ψηφιακές καινοτομίες.

BMW M4

Ο κινητήρας M TwinPower Turbo της BMW είναι διαθέσιμος σε τρία επίπεδα απόδοσης, με την έκδοση των 353 kW/480 hp να συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, παραμένοντας ασυναγώνιστος στην κατηγορία του. Η έκδοση Competition της M4 Coupé και της M4 Cabrio, με το 8-τάχυτο κιβώτιο M Steptronic και το σύστημα M xDrive, υπόσχεται την απόλυτη μεταφορά της αυξημένης ισχύος των 390 kW/530 hp σε συναρπαστική δυναμική οδήγηση.

BMW M4

Η αεροδυναμική και η οδηγική δυναμική των μοντέλων έχουν επίσης βελτιωθεί, με την χαρακτηριστική μεγάλη και κάθετη μάσκα νεφρών της BMW και τις ειδικές αεροδυναμικές βελτιστοποιήσεις να αναδεικνύουν τη σπορ φύση των οχημάτων. Η οροφή από CRP στην Coupé έκδοση και η προηγμένη μαλακή οροφή της Cabrio έκδοσης προσφέρουν τόσο αναβαθμισμένη αισθητική όσο και λειτουργικότητα.

BMW M4

Τέλος, η εσωτερική σχεδίαση και ο εξοπλισμός αντανακλούν την αποκλειστικότητα και την προηγμένη τεχνολογία της BMW M GmbH, με το νέο BMW Operating System 8.5, την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, και τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις οδήγησης να ενισχύουν την συνολική εμπειρία. Η BMW M4 Coupé και η BMW M4 Cabrio συνεχίζουν να θέτουν τα πρότυπα στην κατηγορία τους, προσφέροντας ασυναγώνιστες επιδόσεις, στιλ και καινοτομία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!