Καλώς ήρθατε στην MV Agusta

Νίκος Βιτσιλάκης
Καλώς ήρθατε στην MV Agusta
Ναι, η ιταλική premium εταιρεία είναι ήδη στην Ελλάδα από το περασμένο καλοκαίρι, με νέο εισαγωγέα την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που εκπροσωπεί στη χώρα μας και τις KTM, Husqvarna και GasGas.

Και τώρα, η νέα αντιπροσωπεία επιχειρεί να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με την κοινότητα της MV Agusta στην Ελλάδα, προσκαλώντας τους φίλους ή ιδιοκτήτες μοντέλων της θρυλικής Ιταλικής εταιρείας να συμμετέχουν ενεργά στην επιστροφή της ντίβας! Μέσα από το σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ η MV Agusta απευθύνεται στους αναβάτες που αγαπούν τα ιταλικά κοσμήματα.

MV Agusta

Η MV Agusta γυρνά σελίδα σε μια νέα εποχή που θα πατάει γερά στις ιταλικές ρίζες αλλά που ταυτόχρονα ατενίζει το premium μέλλον της με νέους στόχους και κατευθύνσεις. Σχεδιάζει υψηλού επιπέδου δράσεις, αποκλειστική πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και εκδηλώσεις, ώστε η κοινότητα της MV Agusta στην Ελλάδα να διατηρήσει τις υψηλού επιπέδου sales και after sales υπηρεσίες της.

Αν θέλετε να δείτε από κοντά τα μοντέλα της MV Agusta, το showroom βρίσκεται στο κατάστημα του Βασίλη Ευθυμίου στην Αθήνα, Καλλιρρόης 33, τηλ. 2109224543

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!