Αλυσίδες: Δεν είναι πλέον υποχρεωτικές στην Αττική

Newsroom
Αλυσίδες: Δεν είναι πλέον υποχρεωτικές στην Αττική
Άρση του υποχρεωτικού εφοδιασμού αλυσίδων ή άλλων αντιολισθητικών μέσων, για το σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής.

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου ότι το μέτρο υποχρεωτικού εφοδιασμού των αυτοκινήτων με αντιολισθητικά μέσα (χιονοαλυσίδες, χιονοκουβέρτες κλπ) παύει να ισχύει για τον Νομό Αττικής. Η υποχώρηση της κακοκαιρίας οδήγησε σε αυτήν την άρση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, για το σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής.

Ελεύθερα και τα φορτηγά

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η άρση και του περιορισμού στις μετακινήσεις των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων), που είχε επιβληθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON) του Ν. Αττικής έως τη χ/θ 30,000 της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θηβών (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), λόγω ύφεσης των καιρικών φαινόμενων.

Photo Credits: ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!