gmotion 102: Όλα τα νέα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σε 136 σελίδες

Νίκος Γιαννούλας
gmotion 102: Όλα τα νέα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σε 136 σελίδες
Το νέο τεύχος του gmotion σας κρατά ζεστούς το Νοέμβριο με όλα τα νέα μοντέλα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σημαντικές ειδήσεις για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το motorsport.

Στη θέση του όπως κάθε μήνα, στο gazzetta.gr, το νέο τεύχος 102 του gmotion διαβάζεται μόνο δωρεάν, online και ακατάπαυστα.

Στις 136 σελίδες του θα βρείτε την πιο πλούσια ύλη για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στην αυτοκίνηση στη χώρα μας και παγκόσμια.

Τι μάθαμε

Η Alpine στη Μεγάλη Βρετανία έχει ως επικεφαλής του τμήματος marketing και δημοσίων σχέσεων, έναν Έλληνα, τον Γιώργο Μπακάλη. Ο Κώστας Μπιτσικώκος τον «ανακάλυψε» και τον «ανέκρινε».

Bakalis

Τι οδηγήσαμε

Κατ' αρχάς το νέο Renault Clio, το beset seller της γαλλικής μάρκας και ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών, άλλαξε και εμείς το οδηγήσαμε για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

MG eHS

Η MG, που μόλις ήρθε στην ελληνική αγορά, πυροβολεί κατά ριπάς με νέα μοντέλα και εκδόσεις, οπότε δύο από αυτά τα ZS και EHS, δοκιμάστηκαν εξονυχιστικά σε αυτό το τεύχος.

Τι είδαμε

Πολλά τα νέα και υπέροχα μοντέλα. Το Lexus LBX που είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, το Cupra Formentor Ε-Hybrid το οποίο δίνει νέο νόημα στα crossover μοντέλα και φυσικά το αχανές νέο Skoda Superb, το οποίο μόλις παρουσιάστηκε και θα είναι κοντά μας από το 2024.

Citroen eC3

Το δεύτερο εξάμηνο του 2024 αναμένεται και το ρηξικέλευθο νέο Citroen e-C3, το οποίο παρουσιάστηκε ως αμιγώς ηλεκτρικό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Τι μας αρέσει

Δεν το κρύβουμε: Καλά τα καθημερινά αυτοκίνητα αλλά οι μοτοσικλέτες έχουν πάντα περισσότερο fun, ενώ οι αγώνες μας κρατούν σε εγρήγορση. Γι' αυτό μας αρέσουν. Όπως το νέο UM Renegade Sport 125, που μπορεί να μην πλημμυρίζει από δύναμη, αλλά δεν του λείπει το στιλ.

f1

Στην F1 η κορυφή είναι δεδομένη, αλλά οι μάχες σκληρές σε κάθε αγώνα. Μάθετε τα πάντα για τα GP στις ΗΠΑ, στο Μεξικό και στη Βραζιλία και δείτε πως κρίθηκε ο πρωταθλητής και στο WRC, στον αγώνα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο MotoGP δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, καθώς άλλον νικητή είχαμε στο GP Ινδονησίας, άλλον στο GP Αυστραλίας και διαφορετικό στο GP Ταϊλάνδης.

motogp

Στο φυτώριο του καρτ παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελικό γύρο του Rotax Max Challenge Greece 2023, ενώ σε ένα ακόμα φυτώριο της... F1, το F1 in Schools, βρεθήκαμε στους ελληνικούς εθνικούς τελικούς που κρίνουν ποιες ομάδες θα βρεθούν στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ GMOTION 102 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

exofillo 102

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!