LIVE TV: Πρεμιέρα για το νέο Skoda Superb

LIVE TV: Πρεμιέρα για το νέο Skoda Superb

Newsroom
LIVE TV: Πρεμιέρα για το νέο Skoda Superb
H Skoda παρουσιάζει τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της, η οποία θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in hybrid έκδοση, με ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Kodiaq, σειρά παίρνει το Superb. Στην τέταρτη γενιά του, το μεγάλο οικογενειακό μοντέλο της Skoda θα προσφέρει ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, χάρη στους εξελιγμένους κινητήρες. Το νέο Superb (διαθέσιμο σε sedan και station wagon) θα κατασκευάζεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Το μήκος και το ύψος του αυτοκινήτου έχουν αυξηθεί, με όφελος για τους χώρους τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο πορτμπαγκάζ (+30 λίτρα στο station wagon, +20 λίτρα στο sedan). Επίσης ανανεώνεται το εσωτερικό, με νέες επενδύσεις, νέους διακόπτες αλλά και μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, διαγωνίου έως 12,9 ιντσών στην κορυφαία έκδοση. Ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου μετατοπίζεται στην κολώνα του τιμονιού, απελευθερώνοντας χώρο στην κεντρική κονσόλα.

Τα κινητήρα σύνολα (με εύρος ισχύος από 150 έως 265 ίππους) θα είναι βενζίνης, diesel αλλά και plug-in hybrid με ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χλμ.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο σε απευθείας μετάδοση στις 8 το βράδυ την πρεμιέρα του νέου Skoda Superb.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!