ChatGPT: Ποια μάρκα φέρνει την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στα μοντέλα της

ChatGPT: Ποια μάρκα φέρνει την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στα μοντέλα της

Κώστας Μπιτσικώκος
ChatGPT: Ποια μάρκα φέρνει την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στα μοντέλα της
Αντί να ακούμε μουσική θα πρέπει να συνομιλούμε με ένα ρομπότ;

Το ChatGPT, η γνωστή εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει διάλογο του ανθρώπου με ρομπότ και δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις, έρχεται και στα αυτοκίνητα. Η γαλλική premium μάρκα DS Automobiles ενσωματώνει το ChatGPT στα μοντέλα της, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το ChatGPT ενσωματώνεται στα μοντέλα της DS Automobiles που φέρουν το DS IRIS SYSTEM, προσφέροντας μία νέα εμπειρία στον οδηγό και τους επιβάτες. Η εφαρμογή θα προσφέρεται δωρεάν επί ένα εξάμηνο στους πρώτους 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες που έχουν το DS IRIS SYSTEM στα μοντέλα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9.

Χρησιμοποιώντας έναν τεράστιο όγκο δεδομένων, το ChatGPT είναι ικανό να απαντήσει σε εξαιρετικά μεγάλο εύρος ερωτήσεων και να παρέχει ακριβή πληροφόρηση. Θα μπορεί π.χ. να ενημερώνει για τα σημεία ενδιαφέροντος που η οικογένεια μπορεί να επισκεφθεί στον προορισμό της, ή ακόμα και να δημιουργήσει μία παιδική ιστορία ώστε οι μικροί επιβάτες να παραμείνουν... ήρεμοι. Ο οδηγός χρειάζεται απλά να πει «OK IRIS» ή να πατήσει το ειδικό κουμπί στο τιμόνι. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ισπανία, Ιταλία και στις αντίστοιχες γλώσσες.

DS

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!