F1 - Κατάρ: Συνεχίζει το τρολάρισμα ο Πιάστρι

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Κατάρ: Συνεχίζει το τρολάρισμα ο Πιάστρι
Ο οδηγός της McLaren είχε σαρκαστική διάθεση μετά το… μπέρδεμα στο φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών.

Μπορεί συνήθως να μη λέει πολλά αλλά αποδεικνύεται πως όταν θέλει κάτι να πει, τότε έχει τους τρόπους του να ρίξει τις μπηχτές του! Ο λόγος για τον Όσκαρ Πιάστρι, που προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος μετά τη σύγχυση που υπήρχε στο φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix του Κατάρ, λόγω των εκ των υστέρων αλλαγών στην κατάταξη.

Από τη μία απάντησε ειρωνικά όταν ενημερώθηκε «on air» στο πλαίσιο των συνεντεύξεων των τριών πρώτων της διαδικασίας, πως η επίδοση που τον τοποθετούσε στο Top-3 είχε ακυρωθεί για υπέρβαση των ορίων της πίστας.

Το αστείο είναι πως μετά, παρότι ήξερε πως δεν ήταν αυτός τρίτος, συμμετείχε κανονικά και στο υπόλοιπο τελετουργικό, που αφορούσε την καθιερωμένη κοινή φωτογραφία των τριών πρώτων.

Τι έκανε λοιπόν ο Πιάστρι; Τη μοιράστηκε στα social media με λεζάντα: «Ο πρώτος, ο δεύτερος και ο έκτος».

Αυτά, σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κυριακής, διότι το grid του Sprint που διεξάγεται το Σάββατο στις 20.30, θα προκύψει από το Sprint Shootout που ξεκινά στις 16.00.

Αμφότερα θα μεταδοθούν LIVE από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, το Sprint και από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όμως αμφότερα, θα έχουν και LIVE κάλυψη από το Gazzetta, με σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες από όσα συμβαίνουν στην πίστα.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!