LIVE TV: Η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ
Δείτε όλη τη δράση από το φινάλε του συναρπαστικού ετήσιου ραντεβού της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φετινή εκδοχή του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες γιορτές παγκοσμίως για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αυτοκίνητο.

Μετά τη ματαίωση του προγράμματος του Σαββάτου λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα στην ευρύτερη περιοχή. Έτσι, ξεκίνησε η τελευταία ημέρα δράσης σε αυτό το συναρπαστικό ραντεβού που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια και το πρόγραμμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Στη θρυλική ανάβαση θα δούμε σήμερα αγωνιστικά WRC, Le Mans, NASCAR, MotoGP αλλά και διάφορα supercars. Θα συνεχιστούν οι εορταστικές δράσεις για τα 75 χρόνια της Porsche και τα 60 της McLaren Racing, ενώ θα υπάρξουν εκδηλώσεις προς τιμήν το αδικοχαμένου Κεν Μπλοκ ενώ την παράσταση θα κλέψει ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Φυσικά, το τελευταίο σκέλος της διοργάνωσης περιλαμβάνει όπως πάντα και το shootout (εκκίνηση στις 4.10 μμ, ώρα Ελλάδας), δηλαδή τις χρονομετρημένες προσπάθειες στην ανάβαση.

Μη χάσετε στιγμή από το Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ, περισσότερα στο video που ακολουθεί και θα μεταφέρει LIVE τη δράση όλης της ημέρας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!