BMW X1 M35i: Με 300 ίππους στην Ευρώπη, με 317 στις ΗΠΑ!

BMW X1 M35i: Με 300 ίππους στην Ευρώπη, με 317 στις ΗΠΑ!

BMW X1 M35i: Με 300 ίππους στην Ευρώπη, με 317 στις ΗΠΑ!
Η ισχυρότερη έκδοση του premium SUV έρχεται τον Νοέμβριο με 2λιτρο turbo κινητήρα, τετρακίνηση xDrive και σπορ πλαίσιο της BMW M.

Μία νέα έκδοση που τοποθετείται στην κορυφή της Χ1, παρουσίασε η BMW. Με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα τελευταίας γενιάς, η X1 M35i xDrive είναι μία δυναμική πρόταση στην κατηγορία των premium compact SUV. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ρέγκενσμπουργκ (βόρεια του Μονάχου) και θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη τον Νοέμβριο.

BMW X1

Ο 2λιτρος M TwinPower Turbo αποδίδει 300 ίππους στην Ευρώπη και 317 ίππους στις ΗΠΑ! Η χαμηλότερη ισχύς για τη Γηραιά Ήπειρο έγινε προφανώς για να τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων. Η BMW X1 M35i xDrive χρειάζεται 5,4 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Πέρα από τις λεπτομέρειες στο αμάξωμα (π.χ. τετραπλή απόληξη της εξάτμισης) και την καμπίνα των επιβατών (σπορ καθίσματα), οι διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της Χ1 εντοπίζονται στο δυναμικό πλαίσιο που έχει τη σφραγίδα της BMW M.

BMW X1

Στάνταρ είναι το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic, διπλού συμπλέκτη, με τεχνολογία M Sport Boost που ρυθμίζει όλα τα συστήματα στην πιο σπορ λειτουργία. Η τετρακίνηση xDrive ενισχύεται από το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα.

BMW X1

Photo Credits: BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!