Η QJMotor μειώνει την τιμή της SRK 700

Κώστας Παστρίμας
Η QJMotor μειώνει την τιμή της SRK 700
Το ταλαντούχο QJMotor SRK 700 γίνεται ακόμα πιο προσιτό και πλέον προσφέρεται κάτω από τις 6.000 ευρώ!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξε η QJMotor σαν μπήκε το καλοκαίρι καθώς ανακοίνωσε την μείωση της τιμής σε ένα από τα πολύ σημαντικά της μοντέλα. Το naked SRK 700 πλέον είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.995 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρεται κατά 1.000 ευρώ φθηνότερο σε σχέση την αρχική του τιμή.

Η νέα αυτή τιμή θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και όπως είναι λογικό γίνεται αυτόματα μια πολύ δελεαστική πρόταση στην δημοφιλή κατηγορία των γυμνών Streetfighter της μεσαίας κατηγορίας.

QJMOTOR


Στην SRK 700 όλα ξεκινούν από τον αποδοτικό δικύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 73,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα και ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο της κατηγορίας. Πολύ καλά μελετημένο είναι επίσης το ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω.

QJMOTOR

Τα φρένα από την άλλη αποτελούνται από δύο δίσκους 320mm με τετραπίστονες δαγκάνες και ABS της Bosch. Όσο για τον εξοπλισμό, αυτός είναι πλήρης με οθόνη LCD πολλαπλών ενδείξεων σε μπλε φόντο, USB θύρα φόρτισης, LED φώτα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Pirelli Angel GT.

Την QJMotor SRK 700 με την καινούρια ανταγωνιστική τιμή μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!