Η QJMotor μπαίνει στο MotoGP μέσω της Gresini Racing (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η QJMotor μπαίνει στο MotoGP μέσω της Gresini Racing (vid)
Μετά την Moto3, ήρθε η σειρά της Moto2 να δούμε μια μοτοσικλέτα με τα χρώματα της QJMotor.

Το 2022 ήταν η πρώτη φορά που η QJMotor έκανε το πρώτο βήμα προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε διεθνές επίπεδο μέσα από τη συνεργασία της με την Avintia Racing στην κατηγορία Moto3 του MotoGP. Το 2023 η ανερχόμενη δύναμη των δύο τροχών κάνει ακόμα ένα βήμα και θα κάνει την εμφάνισή της στην κατηγορία Moto2.

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια της QJMotor θα είναι η ομάδα Gresini Racing η οποία παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες. Η ομάδα του αδικοχαμένου θρύλου των αγώνων, Φάουστο Γκρεσίνι, διευθύνεται πλέον από την Νάντια Παντοβίνι και έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες. Ιδιαίτερα το 2022 τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά στη μεγάλη κατηγορία με τον ταλαντούχο αναβάτη Ένεα Μπαστιανίνι να κατακτά νίκες και βάθρα.

QJMOTOR

Φέτος, η QJMotor – Gresini Racing, όπως θα είναι το όνομά της ομάδας στη Moto2, θα αποτελείται από δύο ταλαντούχους αναβάτες, τον Τζέρεμι Αλκόμπα και τον Φίλιπ Σάλακ. Και οι δύο αναβάτες θα έχουν την υποστήριξη της πολύπειρης ομάδας τεχνικών της Gresini Racing, φιλοδοξώντας να φέρουν στην QJMotor ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες του κορυφαίο πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στον κόσμο.

QJMOTOR

Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιούνται οι πρώτες επίσημες δοκιμές προετοιμασίας για τη νέα χρονιά με τους αναβάτες της QJMotor Gresini Moto2 να οδηγούν για πρώτη φορά στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία.

Η παρουσίαση της QJMotor Gresini Moto2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!