Η QJMotor έρχεται στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Η QJMotor έρχεται στην Ελλάδα
Η QJMotor είναι η επόμενη μεγάλη μάρκα στον κόσμο των δύο τροχών, που εντάσσει στο δυναμικό της η Γκοργκόλης Α.Ε.

Από το καλοκαίρι υπήρχαν ψίθυροι ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζει η Γκοργκόλης Α.Ε. μέσα στο 2022 και λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ήρθε η επιβεβαίωση. Η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία μοτοσικλέτας στην Ελλάδα ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της QJMotor στην Ελλάδα.

Παράλληλα, θα αναλάβει την ανάπτυξη δικτύου πώλησης στη Ρουμανία, τη Σερβία και την Πολωνία, καθώς και τη διερεύνηση για τη δημιουργία δικτύου και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων. Η QJMotor ιδρύθηκε το 1985 και ανήκει μαζί με άλλα μεγάλα επώνυμα brands όπως η Volvo και η Lotus, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας, την Geely Group. Στο συγκεκριμένο κολοσσό ανήκουν πολλά γνωστά brands οχημάτων, ενώ συμμετέχει και στη μετοχική σύνθεση της Mercedes-Benz.

QJMOTOR

Το εργοστάσιο ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή μοτοσικλετών, κινητήρων και περιφερειακών μερών. Τα προϊόντα του καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα μοντέλων, από scooter 50 κ.εκ. έως τεχνολογικά προηγμένες, αγωνιστικές, μοτοσικλέτες 1.200c κ.εκ. Τα μοντέλα που παράγει η QJMotor εξάγονται σε πάνω από 130 χώρες.

QJMOTOR

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι τα τελευταία εννέα συνεχόμενα έτη η QJMotor είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε πωλήσεις μοτοσικλετών μεσαίου και μεγάλου κυβισμού στην Κίνα, ενώ το 2022 συνέχισε την ανοδική πορεία της με αύξηση που αγγίζει το 70%! Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει κατακτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία σε ότι αφορά τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και scooter, δουλεύοντας από το 2000 πάνω στο συγκεκριμένο τομέα.

Η δειγματική διάθεση των προϊόντων της QJMotor θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά, με στόχο να έχει στηθεί το βασικό δίκτυο διανομής μέχρι την άνοιξη του 2023.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!