24 Ώρες Λε Μαν - LIVE από τα δύο Toyota GR010 (vid)

24 Ώρες Λε Μαν - LIVE από τα δύο Toyota GR010 (vid)
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια της ιαπωνικής ομάδας να επιστρέψει στις επιτυχίες στις 24 Ώρες Λε Μαν, στην 100ή επέτειο του αγώνα.

H μεγάλη στιγμή έφτασε. Οι 24 Ώρες Λε Μαν είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το φετινό event είναι ιδιαίτερο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη φορά που αγωνιστικά έδωσαν την απόλυτη μάχη σε τέσσερις τροχούς στη βορειοδυτική Γαλλία.

Συνολικά 62 αγωνιστικά αυτοκίνητα σε τρεις κατηγορίες παίρνουν μέρος και μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτώ, πατώντας εδώ.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι η Toyota Gazoo Racing. H ιαπωνική ομάδα έχει κερδίσει τους τελευταίους 5 αγώνες και φέτος βλέπει την κυριαρχία της να κινδυνεύει από τις ταχύτατες Ferrari 499P. Μένει να δούμε αν η εμπειρία της και το πάντα αξιόπιστο αγωνιστικό πρωτότυπό της μπορεί να της δώσει ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον αγώνα LIVE από τα δύο GR010 Hybrid.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις 24 Ώρες Λε Μαν από το #7 Toyota GR010 των Καμούι Κομπαγιάσι, Μάικ Κόνγουεϊ και Χοσέ Μαρία Λόπεζ.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις 24 Ώρες Λε Μαν από το #8 Toyota GR010 των Σεμπαστιέν Μπουέμι, Ρίο Χιρακάβα και Μπρέντον Χάρτλεϊ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!