Super GT - Οδηγός βγήκε ζωντανός μετά από ανατριχιαστικό ατύχημα στη Σουζούκα (vid)

Super GT - Οδηγός βγήκε ζωντανός μετά από ανατριχιαστικό ατύχημα στη Σουζούκα (vid)
Ένα απίστευτο ατύχημα έλαβε χώρα στον αγώνα του Super GT στην πίστα της Σουζούκα, έπειτα από επαφή τριών αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο αγώνας των 450 χιλιομέτρων του Super GT στην πίστα της Σουζούκα είχε πρόωρο τέλος. Στον 59ο από τους 77 γύρους του αγώνα υπήρξε ένα σφοδρό ατύχημα που σόκαρε το κοινό και οδήγησε τους αγωνοδίκες στην πρόωρη ολοκλήρωση του event.

O Τσούγκιο Ματσούντα με το #23 Nissan Z, μετά τη στροφή 130R, επιχείρησε να προσπεράσει δύο αγωνιστικά της δεύτερης κατηγορίας GT300. Λίγες στιγμές πριν το σημείο φρεναρίσματος για το τελευταίο σικέιν είχε επαφή με τη ένα GR86 GT και μία #87 Lamborghini Huracan GT3.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ματσούντα κινούνταν με περισσότερα από 250 χλμ/ώρα τη στιγμή που έγινε η επαφή και εκτινάχθηκε στα προστατευτικά ελαστικά. Η ορμή του Nissan Z ήταν τέτοια που το σήκωσε από το έδαφος και κατέληξε πίσω από ένα φράχτη.

Το GT500 του Ματσούντα διαλύθηκε ολοσχερώς, ωστόσο ο οδηγός βγήκε ανέπαφος από το κλωβός ασφαλείας, δίχως βοήθεια των ανθρώπων της πίστας. Αργότερα μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της Σουζούκα για εξετάσεις και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα, 5/6. Δείτε το απίστευτο και άκρως τρομακτικό ατύχημα στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!