Porsche eBike: Ηλεκτρικά ποδήλατα που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης

Newsroom
Porsche eBike: Ηλεκτρικά ποδήλατα που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης
Σε συνεργασία με την εταιρεία ποδηλάτων Rothwild, η γερμανική σπορ μάρκα δημιούργησε δύο νέα eBike.

Με δύο νέα μοντέλα διευρύνει η Porsche τη γκάμα των ηλεκτρικών ποδηλάτων που φέρουν το σήμα της. Τα δύο eBike δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ηλεκτρικών ποδηλάτων Rotwild.

Πρόκειται για τα Porsche eBike Cross Performance και Porsche eBike Cross Performance EXC. Το δεύτερο είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα αυτοκινήτων της Porsche. Τα eBike της Porsche φέρουν ανάρτηση της Fox Factory, μοτέρ Shimano EP-801, 12 ταχύτητες Shimano και μπαταρία χωρητικότητας 630 Wh.

Porsche eBike

Το ηλεκτρικό μοτέρ EP‑801 διαθέτει δύο προφίλ αναβάτη: το πρώτο περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες υποστήριξης (Eco, Trail, Boost), ενώ το δεύτερο λειτουργία Fine Tune με 15 παραμέτρους που μπορούν να ρυθμιστούν κατά βούληση.

Τα νέα Porsche eBike είναι διαθέσιμα σε τρία μεγάθη πλαισίου, το S για αναβάτες ύψους 1,56–1,70 μ., M για ύψος 1,68–1,82 μ. και L για 1,80–1,94 μ. Το βάρος τους είναι περίπου 21 κιλά και μπορούν να αντέξουν βάρος έως 120 κιλά.

Οι τιμές τους είναι φυσιολογικά ανάλογες του ονόματος Porsche: 12.900 ευρώ για το eBike Cross Performance και 13.900 ευρώ για το eBike Cross Performance EXC.

Porsche eBike

Photo Credits: Porsche

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!