MINI JCW 1to6 Edition: Με αγωνιστικό DNA

Κώστας Παστρίμας
Η MINI παρουσίασε τη νέα έκδοση John Cooper Works 1to6 Edition με έντονα αγωνιστικά στοιχεία.

Η αλήθεια είναι ότι η MINI είχε καιρό να ασχοληθεί με την κορυφαία σπορ έκδοση John Cooper Works, τώρα όμως αποφάσισε να ανταμείψει το σκληροπυρηνικό της κοινό με μια νέα έκδοση. Η MINI παρουσίασε λοιπόν το νέο 1to6 Edition, ένα John Cooper Works με έντονα αγωνιστικά στοιχεία και DNA που έρχεται απευθείας από τις πίστες.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε στη διάρκεια του 24ωρου αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ και αμέσως ξεχώρισε από τον έντονο μαύρο χρωματισμό του Midnight Black, τις κομψές μαύρες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα γνώριμα πλαϊνά διακοσμητικά, την αεροδυναμική πίσω αεροτομή και την ειδική κεντρική λωρίδα με τα αποκλειστικά για την έκδοση γραφικά.

Το νέο MINI JCW 1to6 είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό τετρακύλινδρο κινητήρα twin turbo ο οποίος αποδίδει 231 ίππους. Συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων το οποίο υπογραμμίζει τη δυναμική απόκριση του συστήματος κίνησης και την αφιλτράριστη και αυθεντική εμπειρία οδήγησης.

Ο Επικεφαλής της MINI, Στέφανι Βούρστ, σχολίασε: «Τα μοντέλα MINI John Cooper Works έχουν τις ρίζες τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με το MINI John Cooper Works 1to6 Edition, γιορτάζουμε τη θρυλική ιστορία της MINI στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και μεγιστοποιούμε την κλασική για τη μάρκα οδηγική εμπειρία». Το αποκλειστικό μοντέλο MINI John Cooper Works 1to6 Edition θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2023 σε μόλις 999 μονάδες!