Περιπέτεια με τη σφραγίδα της QJMotor

Περιπέτεια με τη σφραγίδα της QJMotor
Η QJMotor SRT 800X έρχεται να δώσει μια προσιτή και εγγυημένη λύση διασκέδασης στους λάτρεις των ταξιδιών.

Η κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσικλετών είναι τα τελευταία χρόνια ίσως η δημοφιλέστερη στην Ευρώπη, αλλά και σε πολλές ακόμα αγορές του κόσμου. Σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κατηγορία κάτι που έκανε και ο κολοσσός QJMotor παρουσιάζοντας την SRΤ 800X.

H μοτοσικλέτα περιπέτειας της QJMotor ακολουθεί την κλασική δομή της κατηγορίας φροντίζοντας για την άνεση και την καλή προστασία του αναβάτη. Η συνολική κατασκευή της SRT 800X πέρα από τη δυναμική που αποπνέει, τονίζει τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ κάτι που συναντάμε από την ποιοτική βαφή μέχρι τις εξωτερικές ραφές στις δύο ξεχωριστές σέλες. Οι γραμμές που σχηματίζουν τα πλαστικά, μαζί με τους LED προβολείς και τα ενσωματωμένα φλας, κάνουν την SRT να μοιάζει με αρπακτικό έτοιμο να επιτεθεί στη λεία του.

qj

Ο κινητήρας της SRT 800X είναι ένας δικύλινδρος σε σειρά με υπερτετράγωνες διαστάσεις ο οποίος αποδίδει 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος και υποβοηθούμενος, ενώ ο ψεκασμός είναι πολύ ποιοτικός προσφέροντας ομαλή λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με ABS της Bosch.

QJMOTOR

Το επίπεδο της προστασίας από τη ζελατίνα και τις χούφτες που περιλαμβάνονται στο στάνταρ εξοπλισμό, όπως και η συνολικότερη αεροδυναμική μελέτη της μοτοσικλέτας, ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τα επίπεδα της άνεσης. Παράλληλα, ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών και δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone, USB θύρα και ακτινωτούς τροχούς με tubeless ελαστικά. Η νέα QJMotor SRT 800X είναι διαθέσιμη στην τιμή των 8.295 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!