Νέα ιστοσελίδα της QJMotor στην Ελλάδα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Νέα ιστοσελίδα της QJMotor στην Ελλάδα (vid)
Η QJMotor απέκτησε τη δική της ιστοσελίδα στη χώρα μας παρουσιάζοντας την πλούσια γκάμα των μοντέλων της.

Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από την Γκοργκόλης Α.Ε. ότι αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσωπεία της QJMotor στη χώρα μας. Η δυναμική είσοδος της QJMotor στην ελληνική αγορά γίνεται όλο και πιο ευρεία, καθώς από σήμερα είναι στον «αέρα» η ιστοσελίδα της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.qjmotor.gr.

Οι φίλοι των δύο τροχών πλέον μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα και να περιηγηθούν σε όλα τα μοντέλα της μάρκας, να μάθουν για το εργοστάσιο και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον κόσμο της μοτοσικλέτας. Παράλληλα θα ενημερωθεί για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, αλλά και τα σημαντικά επιτεύγματα που έχει καταφέρει, εδραιώνοντας τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

QJMOTOR

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, το site θα εμπλουτιστεί με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το κάθε μοντέλο, καθώς και για αυτά που θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον στη χώρα μας. Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί και οι σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, για ακόμη πιο άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους φίλους της μοτοσικλέτας.

QJMOTOR

Στην γκάμα της QJMotor μπορεί να βρει κανείς μοτοσικλέτες adventure στη μεγάλη και τη μεσαία κατηγορία, cruiser και roadster, κλασικά και naked, ακόμα και scooter όπως το CTR 125.

Βίντεο της QJMotor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!