Ένα cruiser με τη σφραγίδα της QJMotor

Κώστας Παστρίμας
Ένα cruiser με τη σφραγίδα της QJMotor
Στην γκάμα της QJMotor μπορεί να συναντήσει κανείς το αυθεντικό και σύγχρονο cruiser SRV 300.

Η QJMotor έχει μια πολύ ξεχωριστή γκάμα μοντέλων που ουσιαστικά καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του σύγχρονου αναβάτη. Ένα από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους είναι η SRV 300, μια cruiser μοτοσικλέτα με πολλές αρετές και αυθεντικό σχεδιασμό.

Η SRV 300 αντλεί έμπνευση από τα παραδοσιακά cruisers με χαμηλό προφίλ και άνετη θέση οδήγησης. Το κλασικό ρεζερβουάρ σε σχήμα δάκρυ, ο στρογγυλός προβολέας και η καμπυλωτή ουρά είναι τα στοιχεία εκείνα που της δίνουν την αυθεντικότητα, ενώ ταυτόχρονα η QJMotor έχει φροντίσει να βάλει στο παιχνίδι και την εργονομία και την πρακτικότητα.

QJMOTOR

Ο κινητήρας της SRV 300 είναι δικύλινδρος σε διάταξη V2 296 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 31 ίππους και 26 Nm ροπής. Η ροπάτη και γραμμική του λειτουργία οφείλεται στον εκλεπτυσμένο ψεκασμό ο οποίος επίσης προσφέρει πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η QJMotor στην οδηγική συμπεριφορά με τις αναρτήσεις να αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

QJMOTOR

Τα φρένα από την άλλη αποτελούνται από έναν δίσκο 280 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω που συνεργάζονται με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και 15 ιντσών, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας περιορίζεται στα 164 κιλά. Η τιμή της SRV 300 έχει καθοριστεί στα 4.495 ευρώ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!