QJMotor TRX 125: Ιδανική entry level επιλογή

QJMotor TRX 125: Ιδανική entry level επιλογή
Μια ουσιαστική λύση στις αστικές μετακινήσεις με στυλ είναι η TRX 125 της QJMotor.

Στην μεγάλη οικογένεια μοτοσικλετών στα 125 κ.εκ. της QJMotor συναντάμε ένα πολύ προσιτό μοντέλο ικανό να γεμίσει τις ημέρες σας με αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο. Η TRX 125 είναι μια μικρή σπορ μοτοσικλέτα πόλης η οποία έχει σχεδιαστεί με νεανικό και μινιμαλιστικό τρόπο. Οι έξυπνες λύσεις που έχει χρησιμοποιήσει η QJMotor στον σχεδιασμό προσφέρουν μια ξεχωριστή εμφάνιση η οποία είναι ελκυστική σε νέους και πιο έμπειρους αναβάτες.

Ο κινητήρας της TRX 125 είναι μονοκύλινδρος, ελαιόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10 Nm ροπής. Το εντυπωσιακότερο νούμερο όλων όμως, είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 2,1 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, που σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 13,5 λίτρα, μεταφράζεται σε αυτονομία που ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα.

QJMOTOR

Ιδιαίτερο βάρος έχει ρίξει η QJMotor στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας προκειμένου να γίνει διασκεδαστική και ασφαλής. Το πλαίσιο λοιπόν είναι στιβαρό, ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλ. εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από δίσκο σε κάθε τροχό με ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 142 κιλά γεμάτη και στον εξοπλισμό συναντάμε επίσης LED φώτα, LCD οθόνη πληροφοριών και κεντρικό σταντ.

Η τιμή της TRX 125 έχει καθοριστεί στα 2.495 ευρώ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών QJMotor της Γκοργκόλης Α.Ε.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!