Formula 1, Ferrari: Ο Βασέρ διαψεύδει τις εντάσεις στο Μαρανέλο

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Ferrari: Ο Βασέρ διαψεύδει τις εντάσεις στο Μαρανέλο
Το πολύ κακό ξεκίνημα της Scuderia στη νέα της σεζόν της F1 έχει φέρει φήμες για κακό κλίμα εντός των τειχών της.

Μετά από τους πρώτους τρεις αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η Scuderia Ferrari είναι πολύ μακριά από εκεί που ήλπιζε. Δεν έχει νίκη, δεν έχει καν βάθρο, μετράει ήδη δύο εγκαταλείψεις ενώ από τον δεύτερο κιόλας αγώνα δέχθηκε την πρώτη της ποινή για έλλειψη αξιοπιστίας.

Όντας 97 πόντους πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Red Bull Racing, θα περίμενε κανείς να επικρατεί απογοήτευση στο Μαρανέλο. Κατά πολλούς, επικρατούν και εντάσεις.

Φημολογείται πως αυτές αφορούν και υψηλά κλιμάκια και τις σχέσεις του επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Φρεντ Βασέρ, με τον Πρόεδρο της, Τζον Ελκάν και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μπενεντέτο Βίνια.

O Σαρλ Λεκλέρ στο GP Αυστραλίας

Ωστόσο ο Γάλλος έσπευσε να διαψεύσει τις εντάσεις, στο πλαίσιο συνέντευξής του με την ιταλική βερσιόν του motorsport.com: «Η ατμόσφαιρα εντός της ομάδας είναι απίστευτα καλή. Όλοι έχουν κίνητρα, όλοι είναι πολύ συγκεντρωμένοι και οι οδηγοί προσφέρουν κι αυτοί τη μέγιστη στήριξη. Αν η ερώτηση αφορά στις προσωπικές μου σχέσεις με τον Τζον και τον Μπενεντέτο, πιστέψτε με, είναι πολύ θετικές. Σίγουρα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε αλλά συνεργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Μετά τα Grand Prix Μπαχρέιν, Σαουδικής Αραβίας και Αυστραλίας, η Ferrari είναι μόλις τέταρτη στη βαθμολογία των κατασκευαστών, πίσω από τις Red Bull Racing, Aston Martin και Mercedes-AMG.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!