Formula 1: O Λεκλέρ ζητάει να… μη του χτυπάνε το κουδούνι!

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: O Λεκλέρ ζητάει να… μη του χτυπάνε το κουδούνι!
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari έκανε έκκληση σεβασμού της ιδιωτικότητάς του μέσω social media!

Ενώπιον μία δύσκολης κατάστασης βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari είναι ως γνωστόν ιδιαίτερα δημοφιλής αλλά αποδεικνύεται πως είναι… υπερβολικά δημοφιλής!

Σε τέτοιο βαθμό, που με κάποιο τρόπο έχει διαρρεύσει η διεύθυνση του σπιτιού του στο Πριγκιπάτο του Μονακό, με αποτέλεσμα να συρρέουν εκεί tifosi ελπίζοντας να τον δουν από κοντά και του μιλήσουν!

Μάλιστα δεν διστάζουν και να… του χτυπούν το κουδούνι, πράγμα που ανάγκασε τον 25χρονο να απευθύνει έκκληση προς του θαυμαστές του μέσω social media.

Σαρλ Λελέρ

Συγκεκριμένα, ο νικητής πέντε Grand Prix στη Formula 1, έγραψε:

«Γεια σε όλους. Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει με κάποιο τρόπο δημοσιοποιηθεί, με αποτέλεσμα να μαζεύεται κόσμος κάτω από το διαμέρισμά μου, να μου χτυπά το κουδούνι και να ζητά φωτογραφίες και αυτόγραφα. Παρότι πάντα με χαρά θέλω να είμαι κοντά σας και εκτιμώ πραγματικά τη στήριξή σας, σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και μην έρχεστε στο σπίτι μου. Θα σταματώ για όλους, όποτε με βλέπετε στους δρόμου ή στην πίστα, όμως δεν θα κατεβαίνω στην είσοδο αν έρχεστε στο σπίτι μου. Η υποστήριξή σας, τόσο διά ζώσης όσο μέσω social media, σημαίνει τα πάντα για μένα. Όμως υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να προσπερνιέται. Καλό Πάσχα σε όλους».

Η παράκληση του Λεκλέρ μέσω social media

Καλή η στήριξη, ωστόσο τα παραπάνω, έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!