Η QJMotor SRT 800 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η QJMotor SRT 800 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 (vid)
Όλα τα νέα μοντέλα της QJMotor θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 στο Κλειστό Φαλήρου.

Η QJMotor από τις αρχές του χρόνου έχει «προσγειωθεί» στην Ελλάδα και ήδη τα μοντέλα τους έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στις βιτρίνες των καταστημάτων. Ο κινεζικός κολοσσός διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων που ξεκινούν από τα 125 κ.εκ. και φτάνουν μέχρι την κορυφαία adventure SRT 800.

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 η QJMotor αναμένεται να έχει στο περίπτερό της το πολυαναμενόμενο adventure μοντέλο το οποίο έχει δημιουργήσει προσδοκίες στο κοινό των δύο τροχών. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Ο σύγχρονος ψεκασμός εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, καλές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο.

QJMOTOR

Το σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο πίσω. Τα φρένα είναι ισχυρά και αποτελούνται από δύο δίσκους 320mm εμπρός και ακτινικές δαγκάνες με ABS της Bosch. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου Pirelli Angel GT και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18,5 λίτρα.

QJMOTOR

Την κορυφαία adventure μοτοσικλέτα της QJMotor, μαζί με όλη την γκάμα της εταιρείας μπορείτε να τη δείτε από κοντά στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) από 29 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου.

Βίντεο της QJMotor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!