Formula 1, Ρόσμπεργκ: «Η απουσία της Κάλεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον Χάμιλτον»

Formula 1, Ρόσμπεργκ: «Η απουσία της Κάλεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον Χάμιλτον»
Ο πρωταθλητής του 2016 μίλησε για τον πρώην teammate του και το πώς θα τον επηρεάσει ο «χωρισμός» με την Άντζελα Κάλεν.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του αγωνιστικού τριημέρου στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας ήταν το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και την Άντζελα Κάλεν. Η Νεοζηλανδή, έπειτα από επτά χρόνια δεν θα είναι πια στο πλευρό του Βρετανού, κάτι το οποίο ελάχιστοι περίμεναν στον κόσμο της Formula 1.

Τόσο ο Χάμιλτον όσο και η Κάλεν έκαναν δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς για το τέλος της επταετής συνεργασίας τους. Μάλιστα, τόνισαν το πόσο σημαντικοί ήταν ο ένας για τον άλλο, σε ένα ταξίδι που ήταν γεμάτο επιτυχίες, χαρές αλλά και δυσκολίες.

Η Κάλεν είχε γίνει μία αγαπημένη παρουσία στο γκαράζ της Mercedes και όχι μόνο. Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χάμιλτον σχολίασε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Πιστεύω πως αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον Χάμιλτον. Μπορεί να χώρισαν δρόμους, όμως οι δυο τους ήταν πραγματικοί φίλοι. Ο φυσικοθεραπευτής σου είναι ο άνθρωπος που περνάς το περισσότερο χρόνο το αγωνιστικό τριήμερο. Το βράδυ έχεις δείπνο με το στενό σου κύκλο, πιθανότατα με ένα μέλος της οικογένειάς σου και το φυσικοθεραπευτή σου. Για τον Λιούις, το να απουσιάζει η Άντζελα δεν είναι καθόλου καλό. Είναι ακόμη μία πρόκληση και μία δυσκολία για τον Λιούις στη φετινή σεζόν. την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει», ανέφερε ο Γερμανός στο Sky Sports.

Ο πρωταθλητής του 1996, Ντέιμον Χιλ, πρόσθεσε επί του θέματος: «Πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εκπλαγεί με το γεγονός, γιατί πάντα ο Λιούις έδινε έμφαση στο πόσο σημαντική ήταν για εκείνον και πως τον κατεύθυνε στη ζωή του. Είναι σίγουρα μια έκπληξη».

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία του Χάμιλτον με την Κάλεν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, η απόφαση ήταν το Βρετανού πολύπρωταθλητή.

Το F1 Vlog τρέχει πλέον στην… πίστα του Gazzetta! Δείτε το νέο επεισόδιο, με το πιο τρελό παρασκήνιο του αγώνα στη Σαουδική Αραβία αλλά και μία πρόταση-βόμβα για ελληνικό Grand Prix, στο video που ακολουθεί...

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!