Formula 1, Χάμιλτον: «Παρελθόν» μετά από 7 χρόνια η πιο πιστή του συνεργάτιδα

Formula 1, Χάμιλτον: «Παρελθόν» μετά από 7 χρόνια η πιο πιστή του συνεργάτιδα
Η Άντζελα Κάλεν, φυσικοθεραπεύτρια και εξ απορρήτων του επτάκις πρωταθλητή της F1, ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει άλλο δρόμο στην καριέρα της.

Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια και το Grand Prix Αυστραλίας του 2016, η Άντζελα Κάλεν δεν βρίσκεται στα paddock της Formula 1. Η στενότερη συνεργάτις του Λούις Χάμιλτον ανακοίνωσε το τέλος στην κοινή τους πορεία, καθώς θα ακολουθήσει άλλους επαγγελματικούς δρόμους.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και ευλογία που συμμετείχα σε αυτό το απίστευτο ταξίδι στην F1. Ευχαριστώ την ομάδα της Mercedes-Benz που ήταν η οικογένειά μου για τα τελευταία 7 χρόνια. Όσο για σένα Λούις Χάμιλτον, είσαι ο GOAT! Ήταν τιμή και ευχαρίστηση να βρίσκομαι δίπλα σου. Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα και για όσα πέτυχες. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις», έγραψε μεταξύ άλλων η Κάλεν στα social media.

«Κατά τα τελευταία επτά χρόνια η Άντζελα Κάλεν ήταν στο πλευρό μου και με κινητοποιούσε ώστε να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό. Χάρη σε αυτήν είμαι πιο δυνατός αθλητής και καλύτερος άνθρωπος. Οπότε εύχομαι σήμερα να της ευχηθείτε μαζί μου ό,τι καλύτερο καθώς κάνει τα επόμενα βήματα, κυνηγώντας τα όνειρά της. Άντζελα σε ευχαριστώ για όλα, ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον για σένα», έγραψε στο instagram ο Χάμιλτον.

Ποια είναι η Άντζελα Κάλεν

Γεννημένη στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, η Κάλεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από τα εφηβικά της χρόνια. Από τα 15 έως τα 21 έπαιζε σε ομάδα χόκεϊ επί χόρτου, ένα άθλημα που είναι αρκετά δημοφιλές στην πατρίδα της. Παράλληλα σπούδασε σε σχολή επιστημών υγείας με ειδικότητα στην φυσικοθεραπεία. Η συνέχεια την βρήκε στην Μεγάλη Βρετανία, να συνεργάζεται με αθλητές του στίβου, της ποδηλασίας και του τριάθλου.

Δείτε το αφιέρωμα του gWomen στην Άντζελα Κάλεν

Μετά από προτροπή ενός συναδέλφου της στην εταιρεία Hintsa Performance που εξειδικεύεται στo coaching αθλητών υψηλού επιπέδου, η Άντζελα προτάθηκε στην Mercedes-AMG F1 Team για τη θέση της φυσικοθεραπεύτριας του Λούις Χάμιλτον.

Άντζελα Κάλεν Λούις Χάμιλτον

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!