Formula 1: Ο Χάμιλτον «έδιωξε» την Κάλεν

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Ο Χάμιλτον «έδιωξε» την Κάλεν
Ο Τότο Βολφ αποκάλυψε ότι το «διαζύγιο» του 7 φορές πρωταθλητή με την φυσικοθεραπεύτριά του ήταν απόφαση του ίδιου του Χάμιλτον.

Μια από τις ειδήσεις που συζητήθηκαν αρκετά στα πάντοκ του σιρκουί της Τζέντα αλλά και γενικότερα στο χώρο της Formula 1 ήταν η ανακοίνωση ότι χώρισαν οι δρόμοι του Λούις Χάμιλτον με την Άντζελα Κάλεν. Ο επτάκις πρωταθλητής και η νευρώδης Νεοζηλανδή υπήρξαν «αχώριστοι» από το 2016 που ξεκίνησε η συνεργασία τους, αλλά στο εξής θα ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες.

Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό, για τους λόγους που σταμάτησε αυτή η -φαινομενικά- ιδιαίτερα αρμονική συνεργασία και ο Τότο Βολφ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Χάμιλτον.

«Η Άντζελα ήταν μέρος της ομάδας για πολύ καιρό. Νομίζω ότι κάθε ομάδα, είτε είναι στο στενό της κύκλο είτε στην ευρύτερη ομάδα, δεν είναι μια στατική κατάσταση που μπορείς να παγώσεις, γιατί όλοι εξελισσόμαστε ως άνθρωποι. Αναπτυσσόμαστε ως οργανισμός και αν τα πράγματα δεν πάνε πια καλά, τότε πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και μετά να φέρουμε την αλλαγή. Η Άντζελα θα είναι πάντα μασκότ της ομάδας. Είναι η μόνη που έχει πιο δυνατή φωνή από ένα αυτοκίνητο μονοθέσιο! Αλλά, αν αυτό έχει αποφασίσει (ο Χάμιλτον), θα τον υποστηρίζουμε πάντα, όποια κατεύθυνση κι αν θέλει να πάρει», είπε ο Αυστριακός.

To F1 Vlog πατάει γκάζι στο Gazzetta! Η χιουμοριστική ανασκόπηση των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1 άλλαξε πίστα, δείτε στο παρακάτω video όσα συνέβησαν στη μάχη της ερήμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!