F1 Unlocked: Η νέα πλατφόρμα από τη Formula 1

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 Unlocked: Η νέα πλατφόρμα από τη Formula 1
Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάνει άλλο ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά στο διαρκώς αυξανόμενο κοινό της.

Ήταν να μην ανοιχτεί στις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Formula 1. Πλέον, η κατεύθυνση είναι ξεκάθαρη και έχει στόχο την παροχή ολοένα και πληρέστερου περιεχομένου στο κοινό που θέλει να μαθαίνει τα πάντα για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν, η Formula 1 λάνσαρε το F1 Unlocked, μία δωρεάν πλατφόρμα «…σχεδιασμένη για να φέρει το κοινό πιο κοντά στο δράμα και την έξαψη που προσφέρει το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ».

Θα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να βλέπει όσα συμβαίνουν εκ των έσω, με πρόσβαση σε αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα για οδηγούς του σήμερα και του χθες, διάσημους θαυμαστές της F1, αναλύσεις ειδικών και εικόνες από όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου.

GP Brazil

Όσοι εγγραφούν στην εν λόγω δωρεάν πλατφόρμα, θα έχουν και πρόσβαση σε εκ βαθέων αναλύσεις για όσα συνέβησαν στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, ώστε να μπουν σε ρυθμό ενόψει της πρεμιέρας της 5ης Μαρτίου που θα λάβει χώρα στο Μπαχρέιν.

Ήδη είναι διαθέσιμη μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του 8 φορές Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Μπολτ που μιλά για τη φιλία του με τον Λιούις Χάμιλτον και τη βόλτα που έκαναν στο Circuit of The Americas.

Μέσω του F1 Unlocked θα υπάρχει πρόσβαση στο live timing των αγώνων, περιγραφή όσων συμβαίνουν στην πίστα αλλά και team radios. Επιπρόσθετα, όλοι οι εγγεγραμμένοι θα έχουν εκπτώσεις τόσο στο F1 Store όσο και στο F1 Athentics ενώ θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς με πολύ ενδιαφέροντα δώρα!

GP Βραζιλίας 2022

Φωτογραφίες: F1/Twitter, Pirelli, Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!