Ράλλυ Ακρόπολις: Μια βραδιά αφιερωμένη στα 70 χρόνια του

Πάνος Σεϊτανίδης
Ράλλυ Ακρόπολις: Μια βραδιά αφιερωμένη στα 70 χρόνια του
Ο Εθνικός μας αγώνας συμπληρώνει φέτος επτά δεκαετίες κι αυτό γιορτάστηκε με μία βραδιά με πρωταγωνιστές τους διαχρονικούς συντελεστές του.

Με μια βραδιά αφιερωμένη σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον αγώνα, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στα διεθνή αθλητικά δρώμενα.

Εβδομήντα χρόνια πορείας στην αθλητική σκηνή περικλείουν τις αναμνήσεις πλήθους ανθρώπων, διαφορετικών γενεών, που αντιλήφθηκαν ή και οδήγησαν τις εξελίξεις από τη δική τους πλευρά. Κοινό τους χαρακτηριστικό, το πάθος για το Ράλλυ Ακρόπολις, έναν αγώνα αυτοκινήτων που ήδη από τα πρώτα χρόνια διοργάνωσής του απέκτησε και πολιτιστική προέκταση.

Σε δείπνο που παρέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία του Ράλλυ Ακρόπολις στο χρόνο, βρέθηκαν δίπλα σε φίλους από τα παλιά, γνώρισαν προκατόχους, διαδόχους, συστήθηκαν με φημισμένους συντελεστές του αγώνα, άκουσαν ιστορίες από πληρώματα που έγραψαν ιστορία στις ειδικές διαδρομές ενός αγώνα που ήδη από τα πρώτα του χρόνια απέκτησε τη φήμη ενός από τους σκληρότερους παγκοσμίως. Κυρίως, κάθε προσκεκλημένος τίμησε το χώρο που επέλεξε να υπηρετήσει χρόνια πριν αλλά και τιμήθηκε από το ίδιο το γεγονός.

70 χρόνια Ακρόπολις

Τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις θα εορταστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με σειρά εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και ενεργειών που θα αναδείξουν το μέγεθος του γεγονότος και που θα παρουσιαστούν σε σχετική ενημέρωση Τύπου την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου. Το gMotion by Gazzetta, φυσικά θα είναι εκεί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!