Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σε δημοπρασία η Ferrari που είχε όταν έπαιζε στην Αγγλία

Newsroom
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σε δημοπρασία η Ferrari που είχε όταν έπαιζε στην Αγγλία
H 360 Spider, τo ανοικτό supercar των 400 ίππων, αποκτήθηκε από τον Μπέκαμ όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δημοπρασία στο marketplace PistonHeads βγαίνει μία Ferrari 360 Spider σε μαύρο χρώμα. Το ιδιαίτερο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ότι πριν από μία 20ετία το οδηγούσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος άσος είχε αγοράσει την ανοικτή Ferrari το 2001, την εποχή που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ο Μπέκαμ είχε επιλέξει προσωποποιημένη πινακίδα κυκλοφορίας, την «D7 DVB».

Ferrari 360 Spider

Το ιταλικό supercar με τον V8 ισχύος 400 ίππων πουλήθηκε από τον Μπέκαμ όταν «μετακόμισε» στην Ισπανία το καλοκαίρι του 2003 και αποτέλεσε μέλος των «galacticos» έναντι 37 εκατομμυρίων ευρώ.

Η σημερινή αξία μίας Ferrari 360 Spider εκείνης της εποχής είναι περίπου 60.000 λίρες, όμως το αυτοκίνητο αναμένεται να πιάσει 110.000 λίρες. Σε αυτό συμβάλλουν ο έξτρα εξοπλισμός που φέρει, τα λίγα χιλιόμετρα (12.700) που έχει διανύσει και βέβαια το γεγονός ότι ο πρώτος του ιδιοκτήτης ήταν ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Ferrari 360 Spider

O Ντέιβιντ Μπέκαμ παρακολουθεί συχνά αγώνες της Formula 1 και ο Πάνος Σεϊτανίδης τον είχε συναντήσει στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Photo Credits: PistonHeads

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!