Ρομέν Γκροζάν: Ο οδηγός που ξεγέλασε το θάνατο έγινε πιλότος (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ρομέν Γκροζάν: Ο οδηγός που ξεγέλασε το θάνατο έγινε πιλότος (vid)
Εθισμένος με την αδρεναλίνη σε κάθε της μορφή, ο Γάλλος οδηγός απέκτησε δίπλωμα πιλότου και κυριολεκτικά πλέον πετάει στα σύννεφα.

Πάνε πια δύο (και βάλε) χρόνια από το βράδυ που ο Ρομέν Γκροζάν αναδύθηκε σαν… «Φοίνικας» όπως ο ίδιος λέει, από τις φλόγες. Το βράδυ που σε εκείνο το συγκλονιστικό ατύχημα στην πίστα του Σακχίρ στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν για τη Formula 1, βγήκε ζωντανός από μία εφιαλτική σκηνή, βγαλμένη από ταινία του Χόλιγουντ.

Πιστός στο παρατσούκλι που απέκτησε έκτοτε, όχι απλά δεν σταμάτησε τους αγώνες (τρέχει στο Indycar και σε αγώνες αντοχής) αλλά αποφάσισε να κατακτήσει και τους αιθέρες!

Έτσι, τον περασμένο Νοέμβριο γνωστοποίησε μέσω social media πως είχε αποκτήσει πλέον το δίπλωμα του και μπορούσε να αποκαλεί πλέον εαυτό… πιλότο!

Βέβαια, το δίπλωμα δεν το πήρε για να το κορνιζάρει αλλά για να πετάει. Απέκτησε λοιπόν και το δικό του δικινητήριο αεροπλάνο (ένα Beechcraft Baron G58 κι όπως ανέφερε στη λεζάντα: «Τέλος οι χρόνοι αναμονής στο αεροδρόμιο».

Σε ρόλο συγκυβερνήτη είναι η όμορφη σύζυγός του, Μάριον Ζολ-Γκροζάν, ενώ αυτό τον τρόπο ταξιδιού επέλεξε και για να βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί που διεξάγεται ο 24ωρος αγώνας της Ντεϊτόνα.

@grosjeanromain8 A little early flight around #miami this morning👐🏼. This view never gets old! #flyingphoenix #fyp #beautifulsky ♬ original sound - The Phoenix

Φωτογραφίες: Twitter/RGrosjean

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!