Rolls-Royce: Δεν περίμενε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Spectre

Κώστας Παστρίμας
Rolls-Royce: Δεν περίμενε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Spectre
Οι πολλές παραγγελίες για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο μπορεί να αναγκάσουν τη Rolls-Royce να αυξήσει την παραγωγή του.

Η Rolls-Royce μπήκε στην ηλεκτρική εποχή με την παρουσίαση της Spectre, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της υπερπολυτελούς μάρκας. Η παρουσίαση της Spectre έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και η παραγωγή της θα αρχίσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων αναμένονται μέσα στο τρίτο τετράμηνο του 2023, ωστόσο το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι πολύ μεγάλο και τα βιβλία των παραγγελιών συνεχίζουν να γεμίζουν.

Rolls-Royce Spectre

Όπως επιβεβαίωσε ο CEO της Rolls-Royce, Τορστεν Μίλερ-Ότβος, οι παραγγελίες έχουν ήδη καλύψει μεγάλο μέρος του 2023 και αν συνεχιστεί αυτή η τάση η εταιρεία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αυξήσει την παραγωγή, έτσι ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τη ζήτηση.

«Η εισροή παραγγελιών αυτήν τη στιγμή είναι μεγαλύτερη από αυτό που περιμέναμε. Έχουμε μπροστά μας μερικούς μήνες μέχρι την έναρξη της παραγωγής αλλά αν αυτή η τάση συνεχιστεί είμαι βέβαιος ότι θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας», είπε ο Μίλερ-Ότβος στο Auto News Europe.

Rolls-Royce Spectre

Η Rolls-Royce, ωστόσο, δεν θέλει να αυξήσει υπερβολικά την παραγωγή των μοντέλων της, για να διατηρήσει τη σπανιότητα και την ιδιαιτερότητά της. Ο CEO της βρετανικής μάρκας (που ως γνωστόν ανήκει στην BMW) δεν αποκάλυψε πόσες παραγγελίες της Spectre έχει δεχτεί μέχρι στιγμής και κατά πόσο σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!