Mercedes-Maybach Haute Voiture: Λιμουζίνα υψηλής αισθητικής (vid)

Mercedes-Maybach Haute Voiture: Λιμουζίνα υψηλής αισθητικής (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Mercedes-Maybach Haute Voiture: Λιμουζίνα υψηλής αισθητικής (vid)
Η πρωτότυπη έκδοση της S-Class βγαίνει στην παραγωγή, σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Την απόφαση να περάσει το πρωτότυπο μοντέλο S-Class Haute Voiture στη γραμμή παραγωγής, έλαβε η Maybach. Η luxury μάρκα του ομίλου Mercedes-Benz κατασκευάζει αυτοκίνητα που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια στον υπερθετικό βαθμό και η συγκεκριμένη έκδοση της λιμουζίνας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture παρουσιάστηκε σε εκδήλωση μόδας στο Ντουμπάι και αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες. Βασίζεται στην Mercedes-Maybach S 680, η οποία εφοδιάζεται με 6λιτρο V12 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 630 ίππους.

Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture

Το μακρύ αμάξωμα ξεχωρίζει από τη διχρωμία μπλε και ροζ, ενώ στην καμπίνα των επιβατών έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά κορυφαίας ποιότητας, με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μία πινακίδα στην κεντρική κονσόλα θα μαρτυρά τη σειρά παραγωγής κάθε S-Class Haute Voiture από το 1 έως το 150.

Η αγορά της S-Class Haute Voiture συνοδεύεται από ορισμένα δώρα, όπως το αυτοκίνητο σε κλίμακα, ένα μπρελόκ και μία κουκούλα προστασίας με τα λογότυπα Maybach και Haute Voiture. Με επιπλέον κόστος θα διατίθεται σετ ταξιδίου σε σχέδιο που παραπέμπει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!