MotoGP: Ο Λουίς Ενρίκε εμπνέεται από τον Μαρκ Μάρκεθ

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Ο Λουίς Ενρίκε εμπνέεται από τον Μαρκ Μάρκεθ
Η τρόπος που ο πολυπρωταθλητής της Honda αντιμετωπίζει τις δυσκολίες αποτελεί παράδειγμα για τον τεχνικό της Εθνικής Ισπανίας.

Ο Λουίς Ενρίκε αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα απασχολημένος, καθώς προσπαθεί να οδηγήσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας στην κορυφή του κόσμου, μέσω της κατάκτησης του Μουντιάλ στο Κατάρ. Παρ' όλα αυτά, βρίσκει το χρόνο να απευθύνεται τακτικά και στους πάνω από 800.000 ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα live που κάνει από το Κατάρ.

Σε αυτά τα live ο Λουίς Ενρίκε απαντά σε ερωτήσεις του κόσμου και στο τελευταίο δέχτηκε μια ερώτηση για τον Μαρκ Μάρκεθ. Απαντώντας, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την έμπνευση που αντλεί από τον τρόπο με τον οποίο ο αναβάτης της Repsol Honda αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία χρόνια τα προβλήματα με τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι.

Μαρκ Μάρκεθ

«Στα μάτια μου ο Μαρκ Μάρκεθ αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι κορυφαίος αθλητής και αντιμετωπίζει στωικά τους τραυματισμούς και τις χειρουργικές επεμβάσεις. Κάθε φορά που αγωνίζεται το κάνει στο μάξιμουμ και δεν τον έχω ακούσει ποτέ να παραπονιέται. Είναι ένα τέρας ανταγωνιστικότητας και ο καλύτερος στο να ξεπερνά τις δυσκολίες», είπε ο Ισπανός.

Ο Λουίς Ενρίκε μάλιστα έστειλε και ένα προσωπικό μήνυμα στον συμπατριώτη του: «Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις στο επίπεδό σου και ακόμα κι αν δεν γίνε αυτό, δεν έχει σημασία. Όσο δίνεις το 100%, όπως κάνει πάντα ένας Μαρκ Μάρκεθ, θα πρέπει να σου βγάζουμε το καπέλο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!