Formula 1: To μοναδικό «παράπονο» του Χόρνερ από τον Φέτελ

Formula 1: To μοναδικό «παράπονο» του Χόρνερ από τον Φέτελ
Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, έχει ένα και μοναδικό παράπονο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ από την περίοδο που ήταν οδηγός της ομάδας του κι αυτό δεν αφορούσε στην οδήγησή του!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ οδήγησε για λογαριασμό της Red Bull Racing από το 2009 έως το 2014 κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα οδηγών. Ο Γερμανός αναδείχθηκε από την ακαδημία της Red Bull και μέχρι σήμερα είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός της.

Ο Φέτελ αποχώρησε για τη Scuderia Ferrari το 2015, ενώ το 2021 μετακόμισε στην Aston Martin. To Grand Prix Άμπου Ντάμπι του 2022 ήταν το τελευταίο του στη Formula 1, σε ένα τριήμερο που τιμήθηκε όπως κανείς άλλος στην ιστορία του σπορ.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Γιας Μαρίνα, ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε κοινή συνέντευξη στο Sky Sport, με το πρώην αφεντικό του στηv RBR, τον Κρίστιαν Χόρνερ ​​​​​​. Οι δυο τους μίλησαν για την παλαιότερη συνεργασία τους.

Σεμπάστιαν Φέτελ

Μεταξύ άλλων, ο Χόρνερ ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει κάποιο παράπονο από τον Φέτελ. Η απάντησή του στρεφόμενος προς τον Γερμανό, ήταν: «Ο Σεμπ ποτέ δεν είχε ωραίο κούρεμα όταν ήταν στην ομάδα μας. Δοκίμασες τα πάντα! Έβαψες τα μαλλιά σου, τα ξύρισες, έκανες τα πάντα».

Θέλοντας όμως να μιλήσει με ένα πιο σοβαρό τόνο, ο Βρετανός πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, το διασκεδάσαμε πολύ, ήταν πολύ ξεχωριστή περίοδος. Μεγαλώσαμε μαζί και δημιουργήσαμε τρομερές αναμνήσεις. Ο Φέτελ ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο μέλος της ομάδας μας. Κατέκτησε τόσες νίκες, πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών μαζί μας».

Σε εκείνο το σημείο, ο Φέτελ τον διέκοψε και είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Κατακτήσαμε και πόσα μπόνους για εσένα».

Ο Χόρνερ με τη σειρά του απάντησε με ανάλογη διάθεση: «Το μόνο που έκανα για μία περίοδο ήταν να υπογράφω επιταγές συνεχώς. Όμως περισσότερο απ’ όλα ήταν πολύ διασκεδαστική εκείνη η εποχή».

Σεμπάστιαν Φέτελ

Μελλοντικά η Red Bull Racing θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις ικανότητες του Σεμπάστιαν Φέτελ και να του προσφέρει μόνιμη θέση στην ομάδα, όταν αποφασίσει να αποχωρήσει οριστικά από την αγωνιστική δράση.

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!