FMS – ΚΑΕ Ολυμπιακός: 10 χρόνια μαζί και... συνεχίζουν

Κώστας Μπιτσικώκος
FMS – ΚΑΕ Ολυμπιακός: 10 χρόνια μαζί και... συνεχίζουν
To τεχνικό team και οι παίκτες των ερυθρολεύκων επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της FMS στο Ρέντη για να γιορτάσουν τη σημαντική αυτή επέτειο.

Χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού εδώ και μία δεκαετία, η FMS έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες των ερυθρολεύκων. Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου γιορτάστηκε η συμπλήρωση μίας δεκαετίας συνεργασίας, με μέλη της διοίκησης και της ομάδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της FMS στου Ρέντη και να παραλαμβάνουν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα, τα υβριδικά Kia Niro.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της FMS, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να εκτελεί χρέη... μηχανικού στο συνεργείο αυτοκινήτων!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο gMotion by Gazzetta για τη σημασία της επιλογής ενός υβριδικού αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του και τη συνεργασία του Ολυμπιακού με την FMS: «Ο καθένας από το πόστο του πρέπει να βοηθάει ώστε να υπάρχει όσο γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Και αν εμείς μπορούμε από την πλευρά μας να παρακινήσουμε ένα κομμάτι του κοινού προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι μεγάλη μας χαρά. Ευχαριστούμε την FMS, γιατί χωρίς αυτή τη συνεργασία δεν θα ήταν εφικτό να γίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Κώστας Παπανικολάου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον Πρόεδρο της FMS, Βαγγέλη Αλεξανδρή, μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 10 και τις υπογραφές των παικτών.

«Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια συνεργασίας με την FMS. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα δέκα χρόνια. Είναι μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένη και πόσο σημαντική συνεργασία είναι για εμάς», τόνισε ο Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: «Αυτή τη δεκαετία έχουμε πανηγυρίσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την FMS στην φανέλα μας και ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε εξίσου μεγάλες ή και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η FMS μεγαλώσανε και αναπτύχθηκαν. Όπως η ομάδα έτσι και η FMS είναι μια εταιρία πρωτοπόρα και πολύ σημαντική στον κλάδο της. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Ολυμπιακός συνέβαλε σημαντικά τόσο στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand της FMS, όσο και στην βελτίωση της πελατείας του τζίρου και όλα τα σχετικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός μας ενέπνεε όλα αυτά τα χρόνια στο να προχωράμε και εμείς με τον ίδιο ρυθμό που προχωρούσε εκείνος. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρκετές νίκες αμφότεροι, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Αυτή η συνεργασία μόνο θα βελτιώνεται με σκοπό την απόλυτη επιτυχία». Κατόπιν σχετικής ερώτηση, απάντησε: «Γιατί όχι; Όχι μόνο άλλα δέκα, αλλά δέκα συν δέκα να διαρκέσει η συνεργασία μας!».

FMS ΚΑΕ Ολυμπιακός

Φωτογραφίες: Gazzetta

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!