Black... week από την Zero Motorcycles

Κώστας Παστρίμας
Black... week από την Zero Motorcycles
Η Electromove με αφορμή την Black Friday, προσφέρει επιλεγμένα της μοντέλα με σημαντική έκδοση.

Η Electromove, επίσημη αντιπροσωπεία των ηλεκτρικών μοτοσικλετών Zero Motorcycles στην Ελλάδα, δεν ξεχνάει την Black Friday και προχωράει σε σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα μοντέλα της. Εκτός από την Black Friday την Παρασκευή που μας έρχεται, οι ενδιαφερόμενοι είναι σε θέση να βρουν κορυφαία μοντέλα της Zero Motorcycles μέχρι τις 30 Νοεμβρίου σε ειδικές τιμές.

Η έκπτωση στα επιλεγμένα μοντέλα φτάνει τα 2.500 ευρώ και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να κάνετε δική σας μια κορυφαίας τεχνολογίας ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Zero Motorcycles.

Zero Motor

Η αμερικανική μάρκα από το 2006 ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσικλετών και πλέον το επίπεδο τεχνολογίας της έχει εκτοξευτεί. Στην γκάμα της μπορεί να βρει κανείς από διπλής χρήσης μοντέλα όπως το DS και το FX με ασφάλτινες και χωμάτινες δυνατότητες μέχρι σπορ μοντέλα όπως τα SR και SR/S.

Zero Motor

Η κορωνίδα της Zero Motorcycles είναι η καινούρια adventure DSR/X η οποία παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες. Πρόκειται για την πρώτη μοτοσικλέτα περιπέτειας της εταιρείας με εξαιρετικές επιδόσεις και αυξημένες δυνατότητες ταξιδιού και εκτός δρόμου κίνηση. Η απόδοσή του είναι 100 ίπποι και 225 Nm ροπής, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 Km/h ενώ με μία φόρτιση μπορεί αν διανύσει 185 χιλιόμετρα σε μεικτές συνθήκες.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Electromove ή την ιστοσελίδα και μπείτε στην... πρίζα για το επόμενο ηλεκτρικό σας δίκυκλο.

Zero Motor

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!