Έτοιμη η βασική έκδοση SR της Zero Motorcycles για το 2022

Κώστας Παστρίμας
Έτοιμη η βασική έκδοση SR της Zero Motorcycles για το 2022
Η αμερικανική φίρμα premium ηλεκτρικών μοτοσικλετών μεγαλώνει την γκάμα της σειράς SR για την επόμενη χρονιά.

Η Zero Motorcycles έχει μπει πλέον δυναμικά στις αγορές και της Ευρώπης παρουσιάζοντας μια πολύ δυνατή γκάμα μοτοσικλετών. Η αμερικανική φίρμα premium ηλεκτρικών μοτοσικλετών για την επόμενη χρονιά προχωράει σε μικρές αλλαγές στην γκάμα της με σημαντικότερη εκείνη της βασικής έκδοσης SR. Αυτήν τη στιγμή η σειρά SR διαθέτει τα κορυφαία SR/F και SR/S τα οποία αποτελούν τις ναυαρχίδες της εταιρείας.

Στην περίπτωση του SR του 2022 η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με την ίδια μπαταρία των 14,4 kWh και τον κινητήρα Z-Force 75-10. Η απόδοσή του παρόλα αυτά είναι μικρότερη σε σχέση με τα SR/F και SR/S με τη μέγιστη ισχύ να είναι στους 74 ίππους (110 στα SR/F, SR/S), τη ροπή να είναι στα 165Nm (195Nm στα SR/F, SR/S) και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 170 Km/h (200Km/h στα SR/F, SR/S).

zero

Εκτός όμως από το SR, η Zero προχώρησε στην ανανέωση και του λογισμικού Cypher το οποίο ελέγχει τα συστήματα της μοτοσικλέτας. Για το 2022 ο αναβάτης έχει πλέον περισσότερες δυνατότητες στα χέρια του και μπορεί να αναβαθμίσει τη μοτοσικλέτα του όπως εκείνος θέλει. Μέσω της καινούρια πλατφόρμας Cypher Store μπορεί να προχωρήσει σε αναβάθμιση της ισχύς, της ροπής, της αυτονομίας της μοτοσικλέτας, πάντα βέβαια με το αντίστοιχο ποσό.

zero

Για τη σειρά SR, αλλά και τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της γκάμας η Zero επίσης προσφέρει περισσότερες επιλογές στις μπαταρίες και στους φορτιστές. Μπορεί λοιπόν ο αγοραστής να αναβαθμίσει την μπαταρία του από τα 14,4kW στα 15,6kW, ενώ από φορτιστή 6W να ανέβει στα 7W που θα τον βοηθήσει να φορτίσει τη μοτοσικλέτα του σε λιγότερο από τρεις ώρες. Τα νέα μοντέλα της SR/F και SR/S αποκτούν νέους χρωματισμούς, ενώ η αναβαθμισμένη πλατφόρμα Cypher III+ θα είναι διαθέσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!