Πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη της Benelli TRK 702

Κώστας Παστρίμας
Πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη της Benelli TRK 702
Η Benelli παρουσίασε στην Ευρώπη το νέο της adventure μοντέλο TRK 702 σε δύο εκδόσεις.

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα της Benelli στην EICMA ήταν το καινούριο crossover TRK 702. Γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά την αξία του TRK 502 το οποίο έχει κατακτήσει τις αγορές της Ευρώπης και την Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι η έλευση του μεγαλύτερου TRK 702 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η TRK 702 σχεδιαστικά βασίζεται στην οικογένεια των TRK, με έντονες επιρροές από το πολυαναμενόμενο TRK 800. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 698 κ.εκ. με απόδοση 76,2 ίππους και 68 Nm ροπής. Ο στρόφαλος των 180 μοιρών δημιουργεί μια ομαλή και ροπάτη λειτουργία στο σύνολο, ενώ ο ψεκασμός της Bosch φροντίζει για την οικονομία σε καύσιμο.

Benelli

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους 320mm εμπρός και ABS, ενώ οι δύο εκδόσεις της μοτοσικλέτας διαφέρουν ως προς τους τροχούς. Η TRK 702 είναι εξοπλισμένο με χυτές ζάντες 17 ιντσών, ενώ στην περίπτωση της TRK 702X οι ζάντες είναι ακτινωτές με 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Benelli

Όσο για τον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα τα έχει όλα με LED φωτιστικά σώματα, TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, ρεζερβουάρ 20 λίτρων και USB θύρα φόρτισης. Το πιο ξεχωριστό ωστόσο αξεσουάρ της μοτοσικλέτας είναι η κάμερα καταγραφής που υπάρχει στο εμπρός μέρος και επιτρέπει στον αναβάτη να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες από τη θέση του οδηγού. Η μοτοσικλέτα αναμένεται πριν το καλοκαίρι του 2023 στην Ευρώπη σε τιμή που θα είναι λίγο πάνω από τις 7.000 ευρώ.

Benelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!