Formula 1: H pole της Haas «έριξε» το ίντερνετ (vid)

Formula 1: H pole της Haas «έριξε» το ίντερνετ (vid)
Πανικός προκλήθηκε στα social media έπειτα από το τεράστιο επίτευγμα του Κέβιν Μάγκνουσεν στις κατατακτήριες δοκιμές της F1 στο Σάο Πάολο.

Πριν την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως θα βλέπαμε στην pole position ένα μονοθέσιο της Haas. Όμως ο Κέβιν Μάγκνουσεν φρόντισε να μας διαψεύσει με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας την πρώτη pole position για τον ίδιο και την αμερικανική ομάδα στη Formula 1.

Η επιτυχία αυτή της Haas είναι τεράστια για τα δεδομένα του σπορ, μιας και την περασμένη χρονιά ήταν η πιο αργή ομάδα του grid. Εύλογα, ο Μάγκνουσεν την πανηγύρισε δεόντως στο γκαράζ της ομάδας του.

Αυτή η ξεχωριστή επιτυχία «έριξε» το ίντερνετ, με τους χρήστες του διαδικτύου να χαίρονται ιδιαίτερα που είδαν μία άλλη ομάδα πέραν των Red Bull Racing, Scuderia Ferrari και Mercedes-AMG να παίρνει pole position. Φυσικά η χαρά αυτή συνδυάστηκε με τα ανάλογα memes, τα οποία γέμισαν τα social media.

Μέχρι και το κοινό στις κερκίδες έχασε την ψυχραιμία του και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

H αντίδραση του Μάγκνουσεν όταν είχε κριθεί η μάχη της pole position θα είναι για καιρό στη λίστα των δημιουργών memes.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει αναπαράσταση της μάχης του Q3 από κλιπ του Top Gear!

Ήταν εσάς αυτή η πρώτη αντίδραση μετά την έκβαση των κατατακτήριων δοκιμών;

Από τη λίστα μας φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει και ο επικεφαλής της Haas, Γκίνθερ Στάινερ.

Τα κόκκινα φώτα απόψε σβήνουν στις 21.30, με το LIVE του Gazzetta να ξεκινά 20 λεπτά νωρίτερα, με όλες τις ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, όλο το παρασκήνιο, εικόνες και videos από όσα συμβαίνουν στη Βραζιλία. Μη το χάσετε!

F1 Live Βραζιλίας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!