Formula 1, Βραζιλία: Το ξέφρενο πάρτι στο γκαράζ της Haas (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Βραζιλία: Το ξέφρενο πάρτι στο γκαράζ της Haas (vid)
Στην Αμερικανική ομάδα της F1 γιόρτασαν με την ψυχή τους την pole position του Κέβιν Μάγκνουσεν για το GP Βραζιλίας.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της έκπληξης της χρονιάς – της παρθενικής pole position τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Haas στο μαγικό κόσμο της Formula 1! Ο Δανός επικράτησε στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Βραζιλίας και θα εκκινήσει από την pole position τον Αγώνα Sprint του Σαββάτου!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την αναπάντεχη επιτυχία, ο 30χρονος ήταν αμήχανος, εμφανώς συγκινημένος και υποσχέθηκε να προσεγγίσει την μάχη του Σαββάτου με τη γνώριμη οδηγική του τρέλα.

Τρέλα η οποία ήταν έκδηλη και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν της πρωτιάς στο Ιντερλάγκος. Όταν ο Μάγκνουσεν βγήκε από το κόκπιτ της Haas VF-22 με το #20, έγινε πραγματικά χαμός!

Ο έμπειρος οδηγός και όλα τα μέλη της ομάδας του, η οποία φέτος ανέκαμψε μετά από δύο κακές σεζόν, έστησαν ξέφρενο πάρτι στην πίστα του Σάο Πάουλο.

Με φιγούρα που ξεχωρίζει, φυσικά τον διευθυντή της αμερικανικής ομάδας, τον δαιμόνιο Γκίνθερ Στάινερ!

Ας το γιορτάσουν απόψε, το αξίζουν!

Ο αγώνας Sprint έχει διάρκεια 24 γύρων, προσφέρει βαθμούς στους οκτώ πρώτους οδηγούς και καθορίζει τη σειρά εκκίνησης του κυρίως αγώνα της Κυριακής.

Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στις 21.30, με το LIVE του Gazzetta να ξεκινά 20 λεπτά νωρίτερα, με όλες τις ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, όλο το παρασκήνιο, εικόνες και videos από όσα συμβαίνουν στη Βραζιλία. Μη το χάσετε!

F1 Live Βραζιλίας

Φωτογραφίες: Haas F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!