Formula 1, Χόρνερ: «Ο Φερστάπεν είναι ξεχωριστός»

Formula 1, Χόρνερ: «Ο Φερστάπεν είναι ξεχωριστός»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ ήταν εκστασιασμένος με την οδήγηση του Μαξ Φερστάπεν στην Πόλη του Μεξικού και εξέφρασε για μία ακόμη φορά το θαυμασμό του προς τον Ολλανδό.

Ο Μαξ Φερστάπεν συνέχισε τις εντυπωσιακές φετινές του παραστάσης επικρατώντας στο Grand Prix Μεξικού, που αποτέλεσε τη 14η νίκη του στη φετινή σεζόν. Εκκινώντας από την 1η θέση, άντεξε στο πρώτο μέρος την πίεση του Λιούις Χάμιλτον κι έχοντας την κατάλληλη στιγμή, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να διευρύνει τη διαφορά και να κατακτά με άνεση στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Για το επίτευγμα αυτό του Φερστάπεν είναι πολύ περήφανη η ομάδα του, με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, να μιλά στο ViaPlay για το νέο ρεκόρ του Ολλανδού: «Ο Μαξ έσπασε ένα μεγάλο ρεκόρ. Έχει μία φανταστική σεζόν και οδήγησε άψογα. Είχε τον πραγματικό έλεγχο του αγώνα. Επίσης, πιστεύω πως είχαμε τη σωστή στρατηγική. Η μαλακή και η μεσαία γόμα ήταν ξεκάθαρα τα καλύτερα ελαστικά».

Μαξ Φερστάπεν

Ο Βρετανός συνέχισε τους επαίνους για τον 25χρονο πολυπρωταθλητή: «Είναι ένας ξεχωριστός οδηγός και πιστεύω πως αυτά που βλέπουμε στην πίστα από εκείνον είναι επίσης ξεχωριστά. Οδηγεί σε τρομερό επίπεδο. Στον αγώνα στο Μεξικό, είχε τον πλήρη έλεγχο και κατάφερε να διευρύνει τη ζωή της μαλακής γόμας, ενώ κατάφερε να έχει παραπλήσιο ρυθμό με τη μεσαία γόμα ελαστικών».

Με τη νίκη του στο Μεξικό, ο Φερστάπεν έθεσε ένα νέο ρεκόρ στη Formula 1 για την επίτευξη περισσότερων βαθμών σε μία αγωνιστική σεζόν.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!