Formula 1: Όλο το GP Ιαπωνίας σε ένα σκίτσο

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Όλο το GP Ιαπωνίας σε ένα σκίτσο
Δείτε μία ενδιαφέρουσα και χιουμοριστική περίληψη όσων συνέβησαν στο Grand Prix της F1 στην πίστα της Σουζούκα.

Λένε πως μία εικόνα ισούται μερικές φορές με χίλιες λέξεις. Πόσο μάλλον, αν αντί για εικόνα, έχουμε ένα αναλυτικό σκίτσο με… υποσημειώσεις! Μετά από κάθε Grand Prix της Formula 1, το social media account «In The Gravel Trap» παρουσιάζει τα τεκταινόμενα με χιουμοριστικό τρόπο – το ίδιο έκανε και τώρα.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι έκανε για τον αγώνα στην Ιαπωνία που ήταν ο δέκατος-όγδοος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και καθοριστικός, μιας και μετά το φινάλε της μάχης στη θρυλική Σουζούκα -έστω και με λίγη καθυστέρηση λόγω της σύγχυσης για τη βαθμολογία- ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Grand Prix Ιαπωνίας 2022

- Πάνω αριστερά, δελτίο καιρού, με βαρύ ουρανό και ασθενή βροχή αφού μετά την επανεκκίνηση του αγώνα δεν είχαμε άλλη βροχή.

- Το ένθερμο κοινό στην κερκίδα να ζητωκραυγάζει υπέρ του ήρωά του, Γιούκι Τσουνόντα.

- Ο νικητής Φερστάπεν αναρωτιέται: «Πήρα τον τίτλο

- Η ομάδα του, Red Bull Racing, να προσπαθεί στο pit wall να κάνει τους υπολογισμούς για να δει αν όντως είναι πρωταθλητής,

- Ο Άλεξ Άλμπον (#23), ο Κάρλος Σάινθ (#55) και ο Γκουάνγιου Ζου (#24) δεν διασκέδαζαν, καθώς τέθηκαν εκτός μαχης στον πρώτο γύρο του ασιατικού αγώνα.

- Σε αντίθεση με τους Εστεμπάν Οκόν (#31) και Λούις Χάμιλτον (#44) που ενεπλάκησαν σε μία συναρπαστική μάχη διαρκείας.

- Ο Νίκολας Λατίφι (#6) γιόρταζε τους πρώτους φετινούς βαθμούς του.

- Στο ρόλο του «γενικά γκρινιάρη» ο Τζορτζ Ράσελ (#63) και του «περιστασιακά γκρινιάρη» ο Κέβιν Μάγκνουσεν (#20), ενώ ο Βάλτερι Μπότας(#77) ήταν «κολλημένος» για μία ακόμα φορά εκτός βαθμολογούμενων θέσεων.

Grand Prix Ιαπωνίας 2022

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!